
Sultanbeyli’ye 130 Araçlık Zeminaltı Otopark


Sultanbeyli ilçesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin inşasını tamamladığı 130 araç kapasiteli zemin altı otopark İSPARK tarafından hizmete açıldı.
Sultanbeyli’ye 130 Araçlık Zeminaltı Otopark
Sultanbeyli ilçesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin inşasını tamamladığı 130 araç kapasiteli zemin altı otopark İSPARK tarafından hizmete açıldı.
İSPARK İstanbul genelinde otopark kapasitesinin artırılması amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan otoparkları modern işletmecilik anlayışı ile hizmete açan İSPARK, teknolojik imkânlarla mevcut otoparkların kapasitesini de artırıyor.
Sultanbeyli ilçesinde belediye ve kaymakamlık binalarının hemen yanında hizmete açılan İSPARK Emir Caddesi Zemin Altı Otoparkı bölgede yaşanan yoğunluğu ve otopark ihtiyacını ciddi ölçüde karşılayacak.
Gün boyu ücreti 5 TL olarak belirlenen otopark, resmi dairelerde işlerini yapmak üzere bölgeye gelen ve aracını cadde üzerinde park ederek trafik oluşmasına sebep olan vatandaşlarımız için düşük ücretle güvenli park hizmeti almalarına imkân sağlıyor.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.