
TÜRKİYE’NİN HABERCİLERİ ÜSKÜDAR BELEDİYESİ İFTARINDA BULUŞTU


İmza attığı iftar organizasyonları ve etkinlikleriyle Üsküdarlılara birliktelik ve paylaşım dolu örnek bir Ramazan ayı yaşatan Üsküdar Belediyesi, dün gerçekleştirilen iftar organizasyonunda başta ulusal TV ve yazılı basın olmak üzere yerel ve dijital basından 250 basın mensubunu ağırladı.
TÜRKİYE’NİN HABERCİLERİ ÜSKÜDAR BELEDİYESİ İFTARINDA BULUŞTU
İmza attığı iftar organizasyonları ve etkinlikleriyle Üsküdarlılara birliktelik ve paylaşım dolu örnek bir Ramazan ayı yaşatan Üsküdar Belediyesi, dün gerçekleştirilen iftar organizasyonunda başta ulusal TV ve yazılı basın olmak üzere yerel ve dijital basından 250 basın mensubunu ağırladı.
Geçtiğimiz yıl İstanbulluların hizmetine sunulan Valide Sultan gemisinde boğaz turu eşliğinde gerçekleştirilen iftarda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’le sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme şansı yakalayan basın mensupları, eşleri ve çocuklarıyla birlikte keyifli bir iftar organizasyonunun parçası olmaktan mutluluk duydu. Üsküdar’dan kalkarak habercilere boğaz sefası yaşatan Valide Sultan Gemisi, yarattığı nostalji ve sunduğu İstanbul boğaz manzarasıyla katılımcıları kendine hayran bıraktı.
İftar sofralarıyla tüm İstanbulluları kucaklıyor
Ramazan ayı süresince öncelikli olarak ihtiyaç sahipleri ve iftar saatlerinde eve yetişemeyen vatandaşlar için sunduğu iftar sofralarıyla tüm İstanbulluları kucaklayan Üsküdar Belediyesi, bu sayede birliktelik ve paylaşma kavramlarının toplumsal önemini hatırlatıyor. Toplumsal sosyal sorumluluk bilincine sahip yaklaşımıyla sunduğu iftar sofralarıyla herkesin taktirini kazanan Üsküdar Belediyesi, dün gerçekleştirdiği iftar organizasyonunda Türkiye’nin habercilerini aynı sofrada buluşturdu. Davete katılan basın mensuplarını zarafetle karşılayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, konuşmasında, Türk basınının temsilcileriyle birlikte aynı sofrayı paylaşmaktan ötürü mutluluk duyduğunu belirtti. Hilmi Türkmen, tüm basın mensuplarıyla sohbet ederek onlarla Üsküdar Belediyesi’nin projelerini paylaştı.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.