
İSPARK’ta görev değişimi
İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut’un 27.dönem milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi üzerine iSPARK Genel Müdürlüğü’ne Uğur Kara atandı.
İSPARK’ta görev değişimi
İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut’un 27.dönem milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi üzerine iSPARK Genel Müdürlüğü’ne Uğur Kara atandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Koordinasyon Müdürü Hasan Yılmaz ve İSPARK birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen devir teslim töreninde Nurettin Korkut görevi Uğur Kara’ya devretti.
İSPARK Genel Müdürlüğü görevine atanan Uğur Kara “İstanbul Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde başlattığımız projelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hedefleri doğrultusunda hizmet yapmanın büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren Uğur Kara “İspark’ı bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere taşımak için tüm gayretimizle çalışacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin belirlemiş olduğuvizyona uygun şekilde yeni projeleri hayata geçirerek, İstanbul halkına kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz’ ’dedi.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




