
Börekçi İşadamları Dernek merkezi açıldı


29.Nisan Pazar günü Ümraniye de bulunan Börekçi İşadamları derneği merkez binası düzenlenen törenle açıldı.
Börekçi İşadamları Dernek merkezi açıldı
29.Nisan Pazar günü Ümraniye de bulunan Börekçi İşadamları derneği merkez binası düzenlenen törenle açıldı.
İstanbul da yaklaşık 4000 börekçi bulunuyor ama çoğu ya fırıncı yada pastacı dernekleri çatısı altında bulunuyorlar, kısa adı BİADER i kuran 200 börekçi dernekleşmenin sevincini taşıyordu.
Çengelköy den tanıdığımız Çengelköy börekçisinin ortağıve aynı zamanda derneğin başkanı olan Bülent Dilbağı konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu “Börekçi işadamları derneğini farkındalık yaratmak için kurduk. Geleneksel ürünümüz bir fastfood gibi algılanıyor biz bunu değiştirmek için çaba harcayacağız. Üniversitelerde Gastronomi alanında yer almasını sağlayacağız. Üye işyerlerimizde güvenilir sağlıklı ürünler sunarak bunu önemsediğimizi göstereceğiz. Üye işyerlerini bronz, gümüş ve altın belgeler vererek müşterilerimize üst seviye hizmet vereceğiz. Örneğin bayan erkek tuvaletler olacak bunlarda sıcak soğuk su olacak üretimde temizlik bariyerleri hissedilecek ve bunlar tüketiciye her türlü kanaldan anlatılacak.
Temiz ve güvenilir mamüller yapılması teşvik edilecek. Derneğimiz kamuoyunu bilgilendirecek. Yönetim kurulu arkadaşlarımız Resul Orgun, Barış Alkan, Savaş İşcan, Mehmet Ali Geçer, Aziz Koç, Hasan Gürbey, Sinan Deniz ve Erdal Sevindik den oluşuyor hepside işlerinde başarılı arkadaşlar. Bugün bu açılış derneğimiz için bir milat olacak. “
Bizde Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak Dernek Başkanı Bülent Dilbağı ve arkadaşlarına başarılar diliyoruz.
,
BİADER...Börekçi İşadamları derneği
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.