ÜSKÜDAR’DA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI


Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı vesilesiyle Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninin ardından, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.
ÜSKÜDAR’DA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI
Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı vesilesiyle Üsküdar Şemsipaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninin ardından, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.
Üsküdar Şakirin Camii imam hatibi Nurullah Çelebi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Garnizon Komutanı Vekili Albay Necati Kaya, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar İlçe Müftüsü Ali Çakmak, gazilerimiz ve kıymetli şehitlerimizin değerli aileleri katıldı.
Programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu anlamlı buluşmada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların hayatında unutmadıkları tarihler olduğu gibi milletlerinde tarihinde unutulmayan, unutulmayacak olan günler, sayfalar vardır. Bizim Türk milleti olarak asla unutamayacağımız, üzerinden asırlarda geçse hiçbir zaman bizim kalbimizden, zihnimizden silinmeyecek unutulmayacak tarihlerden birisi 18 Marttır. Bugün burada özelde 18 Mart 1915, genelde de tarihimize altın harflerle yazılmış günleri hatırlamak ve o tarihleri bizlere armağan eden şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla yâd etmek üzere bir aradayız. Böylesine anlamlı bir günü bize yakışır, ecdadımıza yakışır bir şekilde icra etmek durumundayız,” diye konuştu.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.