
Bu sene 3.Lig neden olmasın ?
14.Ocak Pazar günü soğuk ve yağışlı havada Kütahya Dumlupınar Çengelköyspor ile Çavuşbaşı stadında karşılaştı, dört gol bulan Çengelköy sıralamada üstünde olan rakibi ile puan farkını azalttı.
Bu sene 3.Lig neden olmasın ?
14.Ocak Pazar günü soğuk ve yağışlı havada Kütahya Dumlupınar Çengelköyspor ile Çavuşbaşı stadında karşılaştı, dört gol bulan Çengelköy sıralamada üstünde olan rakibi ile puan farkını azalttı.
Çengelköyspor BAL 10.grup 2.devreye liderlik yarışına üstünde puana sahip üç rakibi ile girdi. Unutmayalım ki üç sene evvel birinci devreyi 3. Ve 7 puan farkı ile giren Tekirdağspor aldığı puanlarla ve pozitif motivasyonu ile rakiplerini ve bizi geriye atıp birinci olarak 3. Lige yükselmeyi başarmıştı.
Çengelköy Dumlupınar sonuç 4-0 goller İlham Allahverdiyev(2),Sezgin Bektaş ve kaptanımız Fatih Çiçek.
Gelelim maça son transfer ile güçlenen takımımız maça fırtına gibi başladı ilk 25 dakika da 2-0 olmuştu bile ve pozisyonlar ardı ardına oluşuyordu. Soğuk havaya rağmen maça gelen Çengelköy sevdalıları 4 gol izlediler üşümelerini unuttular ve çok zevkli bir maç izlediler. Kaptan Fatih Çiçek sakatlanıp maçtan çıkında endişelendik ancak hızla müdahele edildi ve büyük sorun olmamasına sevindik.
Çengelköyspor A.Ş. evinde Algun Erdem yönetiminde 3 maçtır kazanıyor, evinde 7 maçtır kaybetmiyor, toplamda 6 maçtır kaybetmiyor.
Takım ve teknik kadromuz geleceğe dair umut verdiler 3. Lige çıkmak mı neden olmasın dedirttiler. Yeter ki üstümüze saha dışında oyunlar oynanmasın umutlarımızı karartmasınlar. Dumlupınar maçında kişi ayırmadan tüm oyuncularımız görevlerini yerine getirdiler. Futbol gibi takım oyunlarının gereği herkesin görevini yerine getirmesi değil mi zaten teşekkürler Çengelköyspor yüzümüzü güldürdün sezon sonunda da hepimizin yüzü güler umarım.
SANATÇI EMİR CAN İĞREK, ÜSKÜDAR TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Emir Can İğrek, Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençlerle bir araya geldi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.




