
Çengelköy İlkokulu Bir “İlk”e İmza Attı: Baba Eğitimi
Çengelköy İlkokulu, eğitimde babaların da yer alması; bilinçli anne, bilinçli baba ve bilinçli toplum olma yolunda adımlar atılması için babaları da eğitiyor.
Çengelköy İlkokulu Bir “İlk”e İmza Attı: Baba Eğitimi
Çengelköy İlkokulu, eğitimde babaların da yer alması; bilinçli anne, bilinçli baba ve bilinçli toplum olma yolunda adımlar atılması için babaları da eğitiyor.
Çengelköy İlkokulu Müdürü Ali Yaşar DÜZCÜ, Rehberlik Öğretmeni Sibel COŞKUN işbirliği ile 6 yıldır kesintisiz sürdürdüğü “Baba Destek Eğitim Programı”nı bu yıl da devam ettiriyor.
DÜZCÜ, 10 Ekim 2017 tarihinde babalarla akşam saat 20:00 da yapılan toplantıda;
“Çocuklarımızın olumlu birer kişilik geliştirmeleri ve toplumla sağlıklı iletişim kurabilen insanlar olmaları için sorumluluklarımız neler? Sorumlulukların da ötesinde neler yapabiliriz.? Konularında deneyim ve yaşantıların paylaşıldığı, bilgi ve becerilerin konuşulduğu toplantıda çocuğumuzun gelişimine yaptığımız katkılara bir yenisini daha ekleyelim” dedi.
Katılımın fazla olduğu toplantı sonrası, Çengelköy İlkokulu, 20 öğrenci babası ile bu yıl da her hafta pazartesi günleri saat 20:00 da, 10 hafta sürecek “Baba Destek Eğitim Programı” nı başlattı. 6 yıldır haftanın bir günü, akşam iş çıkışı okula gelerek yılmadan eğitime katılan Çengelköy babaları, uygulamadan mutlu olduklarını, baba olarak çocuğuna nasıl yaklaşması gerektiğini daha iyi öğrendiklerini söylediler.Çengelköy İlkokulu’nu bu örnek uygulamalarından dolayı kutladılar.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




