Çengelköyspor Basın Açıklaması


Çengelköyspor un hukuk danışmanı ve avukatı Koray Maral ve kulüp yöneticisi Kenan Birinci 6 nisan günü Çengelköy İskele meydanında basın açıklamasında bulundu.
Çengelköyspor Basın Açıklaması
Çengelköyspor un hukuk danışmanı ve avukatı Koray Maral ve kulüp yöneticisi Kenan Birinci 6 nisan günü Çengelköy İskele meydanında basın açıklamasında bulundu.
Tüm kamuoyu tarafından bilindiği üzere gazi Çengelköyspor kulübümüz kökü ve onurlu bir maziye sahip,boğazın bekçiliğini yapan,spor ahlakına haiz ve mücadelesini her zaman centilmenlik ve fair play ölçülerine sadık kalarak yapmış ve yapan her dönem şampiyonluk iddiasını sürdürmüş bir kulüptür
Kamuoyundan öncelikle beklentimiz gruptaki rakibimiz lehine. Gerek hakem kararları,gerekse Türkiye Futbol Federasyonunun haksız ve etraflı uygulamalarının kulübümüzce ve tüm Gazi Çengelköy Halkınca kabul edilemez olduğunun bilinmesidir.
-Mudanya-Çengelköy Spor karşılaşmasında verilmeyen net penaltının,
- En yakın rakibimizin lehine sezon başından bu yana 12 penaltı kararının verilmesinin,kullanılan penaltıların önemli dakikalarda olması ve skorda doğrudan etkili olması,
-Geçtiğimiz hafta oynanması planlanan Erok spor-Sapanca Spor karşılaşmasında Sapanca spor takımının, STADI BULAMAMASININ GEREKÇE GÖSTERİLEREK MÜSABAKANIN OYNANMAMASI OLAYIN’IN ilgililerce araştırılması gerekliliği açıktır.
Grubumuz’ da yaşanan ve sonuçları itibariyle Spor Ahlakına Centilmenlik kurallarına ve hatta hukuk kurallarına aykırı bu ve buna benzer ŞAİBELİ OLDUĞU TOPLUM VİCDANI TARAFI’DAN ‘DA KABUL GÖREN uygulamalarla haksız rekabete sebep olan usulsüzlüklere ilişkin Federasyon ve Adli merciler nezdinde kulübümüzce başvurular eksiksiz ve gecikmeksizin yapılacaktır.
10.Grupta neler oluyor sorusu gündeme geldi. Tarafsız izleyenler bile Erok un pek çok maçta 3 puanı penaltılarla almasını ve son maçta rakibin sahaya bile çıkmamasını manidar buluyorlar. Gazetemizi arayan pek çok kişi 10.grubun araştırılmasını istiyorlar. Sizce olur mu araştıran çıkar mı ?
Yoksa Çengelköyspor taraftarın
Oynadığı futbol ve teknik becerileriyle GAZİ ÇENGELKÖY Sporumuzun karşısında duramayıp AHLAK,ETİK VE HUKUK DIŞI YOLLARLA TEVESSÜL ETME YOLUNU SEÇTİĞİANLAŞILAN BU KONUDA TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU NEZDİN’DE AYRICALIKLI BİR YERİ OLDUĞU İZLENİMİYLE BAŞARI ELDE ETTİKLERİNİ DÜŞÜNENLERİN GAZİLİK ŞEREFİNE NAİL OLMUŞ GAZİ ÇENGELKÖYÜMÜZÜN DİK VE ONURLU DURUŞU KARŞISIN’DA SPEKÜLASYONLARDAN MEDET UMMAKTAN BAŞKA BİRŞEY ELDE EDEMEYECEKLERİ AÇIKTIR .
ŞANLI TARİHİ VE SAHASINDAKİ ALIN TERİNE,DEVLETİN BAŞININ TEK BİR ÇAĞRISI ÜZERİNE DEVLETİ VE MİLLETİ İÇİN ŞEHİT VE GAZİ OLABİLME YÜREKLİLİĞİNİ’DE EKLEMİŞ ÇENGELKÖY SEMTİ VE KULÜBÜ EN AZ,AYRICALIKLI İDDASINI SÜRDÜREN RAKİBİ KADAR KADAR VATANINA VE BAYRAĞINA BAĞLI OL DUĞUNU DAHA DÜN 15 TEMMUZ’DA İSPATLAMIŞTIR.
Bununla birlikte unutulmamalı ve peşinen bilinmelidir’ki muhtemel lobi ve çıkar ilişkilerinin gölgesinde alınacak her türlü hukuka aykırı kararın kararşısın’da tüm Gazi Çengelköy taraftarı topladığı yüzlerce imza ile tüm HUKUK yollarına başvuracak asla pes etmeyecektir.
HİÇBİR KOŞUL VE ŞARTTA MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİNİ 15 TEMMUZ HAİNSALDIRISI SIRASINDA DAHİ YEDİ DÜVELE İLAN ETMİŞ BU SEMT YILMAYACAK,VAZGEÇMEYECEK, HAK VE ADALET İÇİN MÜCADELE’YE DEVAM EDECEKTİR.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.