CAN FIRAT23 Çiğ Köfte Salonu Küçüksu da açıldı


20 Aralık günü yapılan törenle Can Fırat23 çiğ köfte salonu davetliler eşliğinde açıldı.
CAN FIRAT23 Çiğ Köfte Salonu Küçüksu da açıldı
20 aralık günü yapılan törenle Can Fırat23 çiğ köfte salonu davetliler eşliğinde açıldı. Hayırlı olsun dilekleri arasında açılan Can Fırat 23 çiğ köfte salonunun işletmecisi Resül Ergünöz konuklarına çiğ köftesinden ikram etti. Katılanlar ve müşteriler bölgede yakınlarda çiğ köfte salonun olmadığını ve köftenin çok lezzetli olduğunu belirttiler.
İşletme sahibi gazetemize yaptığı açıklamada “Rasathane halkına hak ettiği kaliteyi getirmenin gururunu yaşıyoruz ürünlerimiz markamızın garantisi altında üretilmektedir. Temizlik titizlik birinci önceliğimizdir. Çiğköftenin en kalitelisi burada ,Kredi kartı geçerlidir ve hızlı Paket Servisimiz vardır.” dedi.
İletişim Küçüksu mahallesi Mustafa Düzgünman Cad. No: 47 Rasathane tel ; 0553 393 97 17
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.