Çengelköy-Beylerbeyi-Beşiktaş-Kabataş vapur hattını başlatalım, trafiği rahatlatalım!

Çengelköy-Beylerbeyi-Beşiktaş-Kabataş vapur hattını başlatalım, trafiği rahatlatalım!

Tarih 04 Ekim 2013, 13:11 YazdırBu haberi yazdır

Bir okurumuz hepimizin sorununa el atarak bir imza kampanyası başlattı . Adı Afra Halim bizde desteklersek sonuç alabiliriz. Marmaray’ın açılması ile bazı hatlar denizden kullanılmayacak onun yerine bu tip hatların çoğaltılması ile Üsküdar ve Boğaz trafiği rahatlatılabilir.

Çengelköy-Beylerbeyi-Beşiktaş-Kabataş vapur hattını başlatalım, trafiği rahatlatalım!

Bir okurumuz hepimizin sorununa el atarak bir imza kampanyası başlattı . Adı  Afra Halim bizde desteklersek sonuç alabiliriz. Marmaray’ın açılması ile bazı hatlar denizden kullanılmayacak onun yerine bu tip hatların çoğaltılması ile Üsküdar ve Boğaz trafiği rahatlatılabilir.

Sabahları, akşamları, öğlenleri ve günün belirli olmayan saatlerinde Çengelköy Beylerbeyi arasında saatlerce sıkışıp kalmaktan yorulduk. Zaten çileli olan yolculuğumuz bu trafik yüzünden çekilmez halde. Çengelköy Beylerbeyi yolunun tek şerit olması ve Beykoz tarafından gelen trafiğin başka bir alternatifi bulunmayışı bu trafik eziyetinin devamını sağlıyor. Düşünüyorum da tek isteği karşıya geçmek olan binlerce insan için neden Çengelköy iskelemizi daha verimli bir kullanıma açmıyoruz. Evet ring seferleriniz var ancak bunları günlük kullanmak imkansız. Özellikle sabah saatlerinde maruz kaldığımız bu eziyeti bitirmek elinizde. Altyapı zaten hazır gözüküyor, öyleyse engelimiz nedir? Lütfen bu iskeleleri kullanılabilir hale getirin. Vapura binebilmek için Üsküdar otobüslerinde bir saat harcamaktan kurtarın bizi.

link aldım her şeyi denedim gitmiyor ama google  da 


http://www.change.org  çengelköy beşiktaş kabataş vapur hattı yazınca da çıkıyor



bu link e imza bırakabilirsiniz?

Bu haber 673 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER