Üsküdar Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde toplandı

Üsküdar Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde toplandı

Tarih 27 Eylül 2013, 13:04 YazdırBu haberi yazdır

Ak Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, 12.09.2013 tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezinde büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Üsküdar Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde toplandı

Ak Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, 12.09.2013 tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezinde büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Danışma Meclisinin Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Hayal yardımcılıklarını da Barbaros Mahalle başkanı Kaya Savaş ve Mine Benlihan yaptılar.

Ak Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisine, sorumlu milletvekili Alev Dedegil, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Behiye Eker Albayrak ve Sedat Ecim, Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Erdem Erden, Üsküdar İlçe ve Belediye Başkan yardımcıları, Belediye ve İl genel Meclisi üyeleri ve tüm kademe teşkilat mensupları katıldılar.

İlk olarak İlçe Başkanı Sinan Aktaş açılış konuşmasını yaparak şöyle dedi.

“Beş yılda yaptıklarımızla birçok aileye ulaştık, bundan sonraki çalışmalarımız yerel seçimlere yönelik olacak, dinamik bir teşkilatımız var, bu teşkilat 30 Mart 2014 seçimlerinde CHP ve avanesini sandığa gömmeye hazırlanıyor. Ayrıca, Taksimde başlayan olaylarla ve günümüzde de ufak tefek meydana gelen fitne çıkaran grupçukların yapmış olduklarından vatandaşlarımız illallah etti, bu ülkeyi yakanlara yıkanlara tahrip edenlere terk edecek durumumuz yok. Burası bizim ülkemiz burası bizim vatanımız burası bizim topraklarımız? Dedelerimiz bu topraklar için şehit oldular? Hep birlikte Çanakkale'de kurtuluş savaşında omuz omuza çarpıştılar büyük bir kısmı eve dönmedi bir kısmı evine döndü ancak ülkeyi bu halde görmek istemediler. Hizmetten başka bir şey yapmadığımızı bu ülke insanları görmüştür ve görmeye devam edecektir.”

Daha sonra Üsküdar Belediyesinin hizmetlerinin anlatıldığı slayt gösterisi yapıldı. Gösteri coşkulu bir şekilde seyredildi.

Ardından Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kara söz alarak şöyle dedi.

“Ülkesini sevenlere karşı yapılanları da esefle izliyoruz ve bu yapılanlar bizleri üzüyor. Her seçimde güçlenerek çıkan, kendisine katılanlarla çoğalan bir teşkilat olarak, ilçe teşkilatımızı ve teşkilat görevlilerini kutluyorum... Suriyeli, Mısırlı çocuklar ve anneler, bizden, Recep Tayyip Erdoğan'dan medet ummaktadır... İlçe başkanlığımıza geldiğimizde her odada ayrı bir toplantı var. Bundan gurur duyuyor ve teşkilatımıza çok güveniyorum. Kendimi yalnız hissetmiyorum? Bu yerel seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını herkes biliyor. Bu aynı zamanda cumhurbaşkanlığı seçiminin ön seçimidir. 2015 genel seçimlerinin provasını yapacağımız bu yerel seçimlerden çok ümitliyim. Vandallara inşallah teşkilatımız gereken dersi sandıkta verecektir. Gidip darbeyi tebrik eden ve darbelerle beraber olduğunu belirtenler bu seçimde derslerini alacaktır.”

Daha sonra İl Genel Meclisi üyesi Zeki Büyük , İl Genel Meclisi Faaliyetlerini Slayt Eşliğinde sundu.

İlçe Başkan Yardımcısı Sezer Bilge, aylık faaliyet raporunu okudu.

Müzakereler bölümünde Zeynep Kamil Mahallesinden Cengiz Yıldız, Beylerbeyi Mahalle Başkanı Mehmet Demirdağ, Salacak Mahallesinden Nesrin Hanım söz alarak değerlendirmelerini yaptılar.

Üsküdar İlçesi sorumlusu İstanbul Milletvekilimiz Sayın Alev Dedegil yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

“Danışma meclisi toplantısı hayırlı olsun. Hangi kademede görev yaparsak yapalım bir teşkilatçı için en önde gelen görev toplantıya katılmak. İl genel meclisiyle belediye hizmetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu hepsini kutluyorum. 970 ilçede teşkilatlanmış ve toplantılarını yapan tek siyasi hareket Ak partidir. Üsküdar teşkilatını başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Zaten Sayın Başbakanımızın oturduğu ilçeye de bu yakışır. Yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde rekor oy alacağımızı biliyorum. Türkiye’nin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu partimizin hizmetlerinin devamı için hep birlikte çalışmaya ve gayret göstermeye devam etmeliyiz.”

 

Kapanış konuşması için söz alan İlçe Başkanı Sayın Sinan Aktaş kısa bir değerlendirme yaparak teşkilat mensuplarına teşekkür ettikten sonra İlçe Danışma Meclisinin toplantısını bitirmiş oldu.

Bu haber 640 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER