Güzeltepe  Sakinleri Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu belli oldu

Güzeltepe Sakinleri Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu belli oldu

Tarih 23 Eylül 2013, 10:40 YazdırBu haberi yazdır

Güzeltepe Mahallesi Sakinleri facebook sayfasının düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvasının şampiyonu kendilerine A.V.K. 61 isimlerini veren takım oldu.

Güzeltepe  Sakinleri Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu belli oldu

Güzeltepe Mahallesi Sakinleri facebook sayfasının düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvasının şampiyonu kendilerine A.V.K. 61 isimlerini veren takım oldu.

 Kimdir bu A.V.K. 61 Takımındaki oyuncular; Abdurrahman AYDIN - Rafet ŞİMŞEK - Yücel YAZICI - Sercan UYGUN - Ali Kemal ZENGİN - Mehmet AŞLAMACI - Aşkın Aytaç SÜMERCAN - Murat KÖZEN - Semih YAZICI - Yasin UZUNAL - İlkay AKIŞKAN dır. Finale kadar büyük bir mücadele ile gelen iki takım (Fc Efsaneler-A.V.K.61) arasında olan karşılamanın galibi A.V.K. 61 oldu. Şampiyonluk Kupasını, Madalyasını ödülü turnuvayı düzenleyen Güzeltepe Mahallesi Sakinleri facebook sayfası yöneticisi ve CHP Üsküdar İlçe Gençlik Koll. Başk. Yrd. Gökay HEBİP ten aldılar. Gökay HEBİP turnuvayla ilgili olarak şunları kaydetti; Turnuvayı kazanan takıma başarılar dilerim. Ancak burada bir takım değil bütün takımlar kazanmıştır. Maçlar bitti dostluklarımız devam ediyor. Birçok yeni arkadaşla tanıştık, kaynaştık ve samimi olduk. Bizim buradaki amacımız insanları spora yöneltmek sporun güzel ve eğlenceli yanlarını göstererek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktır. Günümüzde maalesef ki gençlerin bir bölümü harap ve bitap bir durumdadır. Bizim gibi duyarlı insanlar gençlerimizi sporsal ve sanatsal faaliyetlere yönlendirerek geçlerimizi karanlığa teslim etmeyeceklerdir.  Birçok genç arkadaşımız turnuvada boy göstererek yeteneklerini sergilediler.  Hepsi birbirinden yetenekli tertemiz gençlerdi. Bu gençlere sahip çıkmamız onları kaderlerine terk etmemiz için bu tür organizasyonları düzenleyerek devamlı bir hale getireceğiz. Sporu eğlenceli hale getirerek rekabet ortamı yaratan bu turnuvada futbolcularla yaptığım konuşmalarda, Çengelköy Spora sitemkar olduklarını gördüm. Turnuvamıza birçok sporcu katıldı ve herkes hemen hemen Çengelköy dışındaki birçok kulüp de top oynuyor. Çengelköy Spor neden Çengelköy de oturan yaşan oyuncuları destekleyip takımda oynatmıyor. Çengelköy sporda Çengelköy de oturan futbolcu var mı diye sitem kar olduklarını gördüm. Tabi buda Çengelköy Spor kulübü yönetiminin takdiri. Ancak şirin semtimizdeki güzel oyunculara da imkan vermeyi unutmamalıyız. Buradan çıkan her sporcu semtimizin gurur kaynağı olacak ve semtimizi temsil edecektir. Son olarak turnuvada bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan dostlarımıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sporun birleştirici bütünleştirici yapısını bu turnuvada da yaşamış olduk diyerek sözlerini bitirdi.


Güzeltepe Mahallesi Sakinleri  Halı Saha Futbol Turnuvası 2. Si ise Fc Efsaneleroldu
Bu haber 682 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER