CHP Üsküdar aday adaylarını tanıttı

CHP Üsküdar aday adaylarını tanıttı

Tarih 16 Eylül 2013, 17:06 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar CHP belediye başkan aday adayları ilçe belediye meclis aday adayları tanıtım toplantısı 14 Eylül cumartesi günü Altunizade kültür merkezinde kalabalık üye topluluğu önünde yapıldı.

CHP Üsküdar aday adaylarını tanıttı


Üsküdar CHP belediye başkan aday adayları ilçe belediye meclis aday adayları tanıtım toplantısı 14 Eylül cumartesi günü Altunizade kültür merkezinde kalabalık üye topluluğu önünde yapıldı.


Toplantıya İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı Bölge milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt Mahmut Tanal ve Müslüm Sarı parti üyeleri ve Üsküdar yerel basın temsilcileri yöneticileri katıldılar.


Gençlik kolu başkanı Berk Tütüncü’ nün sunumunu yaptığı toplanın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya yaptı “Aday adaylarımızı tanıtmak için bugün burada toplandık.Altı belediye başkan aday adayımız 82 kişi de belediye meclis aday adayı arkadaşımız var. Yerel basın soruyor aday kim olacak nasıl belirlenecek ? Üsküdar halkının kabul edeceği ve örgütün belirlediği aday olacak. Projelerimiz soruluyor uzun zamandır 13 mühendis arkadaşımız ve il komisyonu ortak projeleri belirliyor. Zamanı geldiğinde ve aday kesinleştiğinde projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Bu parti çok sesli bir partidir çok seslidir çünkü partimizde parti içi demokrasi vardır.

Tüm adaylarımız değerlidir AKP sosyal belediyecilik denince kumanya dağıtmayı anlıyor biz Üsküdar’ın sorunlarını biliyoruz Üsküdar’ ın bugününe değil yarınlarının sorunlarına projeler yapacağız.  “dedi.


İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise “Sizin yerel seçim öncesi çalacağınız her kapı yerel seçimleri kazandıracağı gibi Türkiye’mizi içte ve dışta savaştan uzak tutacaktır. Atatürk’ün dediği gibi Yurtta Sulh Cihanda Sulh diyerek komşularımızla barışı savunacağız. Ey Başbakan sen gidici Vatan kalıcıdır.AKp muhalefete düştüğü an dağılmaya başlayacaktır. Arkadaşlar üç günlük partiliyle 30 yıllık partiliyi birbirinden ayırmayın bunu başararak Sancaktepe ,Sultangazi  Eyüp Pendik ve Üsküdar ı kazanacağız. CHP liler omuz omuza bu seçimi kazanacaklar aday adayı olup aday olmayan arkadaşlarımızı da önemli noktalarda değerlendireceğiz. Sizdem ricam 24 Martta Üsküdar da CHP yi iktidar yapmanız . Benim görevimde İstanbul büyük şehri kazandırmaktır. Çok güzel adaylarımız vardı kaybettik değil sandık yoluyla AKP yi göndermektir.” Dedi.


Bölge milletvekili Müslüm Sarı “Türkiye yi yönetenler dış politikada pek çok hatalar yaptılar ve Türkiye yi savaş yanlısı bir duruma düşürdüler. Gezi protestolarında ölenlerin adlarını andı gezi ruhunun yerel seçimlerde çok farklı yansıyacak” dedi. Tüm adaylara başarılar diledi.


Oluşan divan sonrası Üsküdar Belediye başkan aday adayları kendilerini tanıttı. Aysel Can Ekşi,Orhan Eğin ,İrfan Karacan, Ahmet Kılıç,Hüseyin Köklü, Nezih Küçükerdem sırayla konuşmalar yaptılar ve partilileri selamladılar.  Ardından belediye meclislerine aday adayı olanlar kendilerini tanıttı.

 

Bu haber 816 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER