Üsküdar CHP liler  90. Kuruluş yıldönümünü kutladı

Üsküdar CHP liler 90. Kuruluş yıldönümünü kutladı

Tarih 12 Eylül 2013, 14:45 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı partililerle CHP nin 90. kuruluş yılını gün boyu süren gösterilerle ve etkinliklerle kutladı.

Üsküdar CHP liler  90. Kuruluş yıldönümünü kutladı

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı partililerle CHP nin 90. kuruluş yılını gün boyu süren gösterilerle ve etkinliklerle kutladı.

Cumhuriyet Halk Partililer 90. Kuruluş yıldönümünü 09 Eylül Pazartesi sabahından itibaren gün boyu  coşkuyla kutlandı. Sabah saat 9.00’da Üsküdar İlçesi önünde toplanan partililer bir yürüyüş konvoyu yaparak şarkılar ve marşlar eşliğinde Şemsipaşa   Atatürk anıtına kadar geldiler. Anıta çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA örgüte hitaben bir konuşma yaptı.İlçe Başkanı “KOCA ÇINAR, YENİ FİLİZ 90 YILDIR BERABERİZ yerel seçimlerde birlik beraberlikle büyük başarılara imza atacağız “ dedi.

Öğleden sonra saat 14.00 civarında Üsküdar Vapur iskelesinde Üsküdar halkına dondurma dağıtılarak kutlamalar devam etti. Etkinliğe Üsküdar Belediye Başkan aday adayları da katıldılar. Üsküdar’ lıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte pek çok Üsküdar’ lı rozet takarak CHP ye destek verdi.

Akşam İstanbul İl Başkanlığı’nın MKM’ deki etkinliğine tüm İstanbul İlçeleri katılım sağladı.

İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya gazetemize verdiği demeçte “Dünyanın en köklü partilerinden olan CHP benzeri görülmemiş bir şekilde bir kurtuluş savaşı ardından yeni bir ülke yaratan kurucu bir parti, hem de 14 yıllık tek başına iktidarını bitirip kendi eliyle demokrasiye geçişi sağlamış bir parti olarak dünya siyasi tarihindeki onurlu yerini almıştır. Bu büyük çınar daha nice 90 yıllar Türk siyasetine yön verecektir.” Dedi.

Bu haber 551 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER