Son dakika iki golle üç puan geldi

Son dakika iki golle üç puan geldi

Tarih 25 Ağustos 2013, 00:36 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy spor 2013-2014 sezonu ilk maçına kendi seyircisi önünde Beylerbeyi stadında çıktı. Rakibi Alemdağ idi akşam saat 20.00 de başlayan maç amatör liglerde ilk gece maçı olarak tarihe geçti.

Son dakika iki golle üç puan geldi

Çengelköy spor 2013-2014 sezonu ilk maçına kendi seyircisi önünde Beylerbeyi stadında çıktı. Rakibi Alemdağ idi akşam saat 20.00 de başlayan maç amatör liglerde ilk gece maçı olarak tarihe geçti.

Gündüz aşırı sıcakları yaşadığımız Ağustos ayında gece maçına karar veren İsmet Özay Başkanın ne kadar isabetli bir karar verdiğine hep beraber şahit olduk. Hem sporcular performanslarını gösterdiler hem de seyirci güneşin altında ezilmeden maçı seyretme fırsatı buldu.


Gelelim maça bu yıl yepyeni transferlerle yepyeni bir takım oluştu. Sinan Yücer hocanın sorumluluğunda ve yardımcısı Mustafa Ateş’in gözetiminde sistemli bir ön hazırlık yaşayan takım ilk maçına Alemdağ ile çıkacaktı takımı merak eden Çengelköylüler Beylerbeyi stadını adeta doldurdu.


Türkiye futbol Federasyonu il başkanı Yemen Ekşioğlu ve yönetici arkadaşları da maçı izlemeye geldiler. Hepsi gerektiği gibi ağırlandı.Çengelköy spor başkanı İsmet özay ve yönetim kurulu arkadaşları da maçı son dakikasına kadar izlediler.

Maç öncesi Mustafa Ateş hoca ile ısınan takım Sinan Yücer hocadan son takitkleri alarak sahaya çıktılar. Taraftarın yoğun tezahüratı ile sahaya çıkan Çengelköy spor sezonun ilk maçı olmasının gereği rakibe ve hakemlere çiçekler verdi. Hakemler ve kaptanlar birbirlerine kazasız belasız başarılı sezon dileklerini ilettiler.

Başabaş güçlerin kontrollü atakları ve savunmaları ile geçen ilk dakikalardan sonra 35. Dakikada Ali Kılıç (7) topu rakip kalenin ağları ile buluşturdu. 40.dakikada ise kalemizde gölü gördük ve maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Ama tüm seyirci takımdan umutlu olarak gol ve goller bekliyordu. İkinci yarı oldukça çekişmeli maçın berabere bittiğini düşünürken 90.dakika da Cihat Antapa (14) nın attığı golle 2-1 öne geçtik ancak aynı dakikada yediğimiz golle durum 2-2 oldu. Tüm seyirci kahrolurken çok hızlı gelişen bir atakla ikinci pas ile  golü bulan Kaan Çamkır (17) herkesin yüzünü güldürdü.


Santra yapılmasına fırsat bile bulamadan maç bitti 3-2 böyle heyecan bu satırlarda anlatılamaz anca yaşayanlar bilir. Bu maç uzun süre hafızalardan silinmeyecek 1000 civarında belki daha fazla seyirci bu heyecanı unutamayacak.

Her ne kadar bazı eksiklikler olsa da Çengelköy spor un takım dayanışmasını ve mücadelesini artırarak başarılı sonuçlara imza atacağını şimdiden söyleyebiliriz. Teknik kadroyu ve futbolcuları  Çengelköy Gazetesi olarak kutluyoruz.

etiket;Çengelköy Çengelköyspor ,Çengelköy Spor 2013-2014 Çengelköy spor kadro 

Bu haber 1094 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER