Çengelköy Başkanı İsmet Özay istifa etti

Çengelköy Başkanı İsmet Özay istifa etti

Tarih 28 Temmuz 2013, 14:15 YazdırBu haberi yazdır

Bu sezon transfer ettiği futbolcular ile ligin üstünde bir kadro kuran ve Kızılcahamam kampı için gün sayan Çengelköy’da şok bir istifa yaşandı ve Başkan Özay görevi bıraktığını açıkladı.

Çengelköy Başkanı İsmet Özay istifa etti


Kulüp başkanı İsmet Özay ile yaptığımız görüşmede "Çengelköy ve Çengelköy spor denince akla gelen kişilerin destek vermesi gerekenlerin gereken desteği yapmadıklarından dolayı kırgın olduğunu ancak 31 Temmuz günü beklediği gelişmeler olması durumunda kulübün yine hizmetinde olacağını "açıkladı.


Bu sezon transfer ettiği futbolcular ile ligin üstünde bir kadro kuran ve Kızılcahamam kampı için gün sayan Çengelköy’da şok bir istifa yaşandı ve Başkan Özay görevi bıraktığını açıkladı.

 

2 yıldır yeşil-beyazlı Kulübün Başkanlığını sürdüren iş adamı İsmet Özay, Yerel Futbol Sitesine yaptığı yazılı açıklama ile Çengelköy Spor Kulübü Başkanlığından istifa ettiğini bildirdi.

 

Çengelköy Spor Kulübü Başkanı İsmet Özay, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

 

“Zor ve külfetli bir görev”
“Çengelköy Spor Kulübü Başkanlığı zor ve külfetli bir görev. Kulübümü bırakmamak için birçok fedakârlık yaptım. Çengelköy Spor Kulübüne sahip çıkmak adına maddi ve manevi üzerim düşen bütün vazifeleri fazlasıyla yerine getirdim. Kulübün marka değerini yükseltmek için elimden geleni yapmaya çalıştım.

 

“Kişiler yıpratılmaya çalışılmakta”
Başkanlığı bırakmamdaki en büyük etken, Üsküdar ilçesinde çok önemli bir semt olan Kulübümüzü, ilçe yöneticilerinin, semtimizin önde gelen işadamlarının ve esnafının görmezden gelmeye devam etmesidir. Yine önemli bir ayrıntı da, kulübün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günlerde kişiler yıpratılmaya çalışırken aslında kulübümüz sürekli zarar görmüş ve görmeye devam etmektedir.



 

“Bir elin parmaklarını geçmeyecek kişilere?”
Her zaman büyük onur ve şeref duyarak yapmakta olduğum Çengelköy Spor Kulübü Başkanlığı görevimden büyük üzüntü duyarak istifa etmiş bulunuyorum. Görev yaptığım süre içinde bana destek olan bir elin parmaklarını geçmeyecek kişilere, büyük Çengelköy taraftarına ve spor camiasına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. 

 

Taraftara mesaj!
Son olarak çeşitli nedenlerden dolayı yanımızda olamayan büyük Çengelköy taraftarına önemli bir hususu iletmek istiyorum. Kulübümüzün çok iyi yerlere geleceğini hisseden ve bu durumdan inanılmaz rahatsız olan kesimlere ve kişilere zaman içinde en iyi cevabı vereceğine yürekten inanıyorum. Saygılarımla.

 

Bu haber 681 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER