İrfan Karacan CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı

İrfan Karacan CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı

Tarih 28 Temmuz 2013, 00:41 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Av.İrfan KARACAN Basın Mensupları ve partililerle ilçe binası toplantı salonunda buluştu.

İrfan Karacan CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı

 

CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Av.İrfan KARACAN Basın Mensupları ve partililerle ilçe binası toplantı salonunda buluştu.


20 Temmuz günü yapılan basın toplantısında konuşan İrfan Karacan konuşmasında “
hepinizi en içten, en derin sevgi, saygı ile selamlıyorum ve bugün beni yalnız bırakmadığınız için katılımlarınız için destekleriniz için candan teşekkür ederim Öncelikle şunu belirteyim ki ; Gerek Avukatlık hayatımda ,gerekse parti çalışmalarım ,sosyal alanlarda ki çalışmalarım sonucu   yaptığım hizmetlerle kendini kabul ettirmiş biriyim, 
Sorunların çözüm yollarını en iyi bilenlerdenim, Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır.

Başkan olursam Halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Üsküdar’ımıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. 

Öyle Bir kent düşünün ki; Kokusuz, tertemiz bir havası olan, Çevre ve görsel kirliliği problemi bulunmayan, Sahil ve stratejik alanların, modern ve estetik olarak, ekonomik, ticari ve kültürel açıdan en iyi şekilde değerlendirildiği, İşte Bu düşünce ve hayallerinizi birlikte gerçekleştirmeye sizleri davet ediyorum. 
CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday adaylığı  için huzurunuzdayım. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak, % 100 zafere ulaşacağız.”dedi ve ardından slayt eşliğinde Üsküdar la ilgili projelerini tanıttı geçen seçim sonuçlarını dinleyicilerle paylaştı.

 

İRFAN KARACAN KİMDİR ?

 1970 yılında Malatya’ya bağlı Karaca Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve liseyi Malatya’da okudu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 24 yıldır Üsküdar’da yaşıyor ve 20 yıldır burada avukatlık yapıyor. Ayrıca Boğaziçi Alarm İzleme Merkezi LTD ve  Artech Teknoloji Güvenlik Sistemleri LTD şirketlerinin de ortağı. 10 yılı aşkın süredir Üsküdar CHP üyesi olan Karacan, ilçe örgütünün hukuk ve seçim komisyonlarında görev aldı. 2007 Genel Seçim, 2009 Yerel Seçim ve 2010 Referandumuna ilişkin seçimlerde, seçim sandığının güvenliği için avukatların örgütlenmesini sağladı. 2011 yılında hukuk işlerinde sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yaptı. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı iken seçimlerde parti adına görev yapmak üzere 822 avukat meslektaşından bir bilgi bankası oluşturdu. Seçim sandığının güvenliği için sandık sorumlularına 39 ilçede, 54 eğitim konferansı gerçekleştirdi. Seçimde görev alacak partililere görevlerine ilişkin broşürleri hazırlayıp ellerinde bulunmasını sağladı. 300 bin adet “seçim kanunu” ve sandık kurullarının görev, yetkilerini gösterir kanun ve genelgeleri kitapçık haline getirerek dağıtımını sağladı. 2009 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı için ilçemizin ihtiyaç ve sorunlarını gösterir, seçim propagandasına ilişkin projeleri hazırladı. Üsküdar Hukukçular Derneği’nde yöneticilik, Çağdaş Avukatlar Derneği’nde üyelik ve Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’ne üyelik gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarda bulundu. Ergenekon Soruşturması sırasında Üsküdar ÇYDD’de yapılan hukuksuz baskınlar ve Kadıköy Belediyesi’ne yapılan siyasi operasyona karşı avukat olarak görev aldı. Gezi Olayları’nda mağdur olan yüzlerce insana hukuksal anlamda destek verdi. Bunların başında Çarşı Grubu olarak adlandırılan Beşiktaş taraftar gurubunun vekilliğini yaptı. İşadamı ve Avukat İrfan Karacan İstanbul İl Delegesi’dir.

 CHP üsküdar belediye adayları ..chp üsküdar belediye başkan adayı chp üsküdar 2014 yerel seçim adayları CHPÜsküdar Belediye başkan aday adayları

Bu haber 594 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER