Ahmet Kılıç Üsküdar CHP aday adaylığını açıkladı

Ahmet Kılıç Üsküdar CHP aday adaylığını açıkladı

Tarih 28 Temmuz 2013, 00:37 YazdırBu haberi yazdır

27 Temmuz cumartesi günü Ahmet Kılıç Üsküdar ilçe merkezi toplantı salonunda parti üyeleri, ve basın mensuplarının önünde Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Ahmet Kılıç Üsküdar CHP aday adaylığını açıkladı

27 Temmuz cumartesi günü Ahmet Kılıç Üsküdar ilçe merkezi toplantı salonunda parti üyeleri, ve basın mensuplarının önünde Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

35 yıldır Üsküdarlı olarak konuşmasında “Üsküdarlıyım durak olmaktan öteye geçemeyen Üsküdar ı gördükçe üzülüyorum. Öncelikle aday olmak aday olmam durumuna ise Üsküdar ı STK larla ve muhtarlarla birlikte sorunları çözmek istiyorum. Aday olamasam da diğer adaylara maddi manevi olarak her türlü desteğimi esirgemeyeceğim. Bütçedeki israfı önleyecek şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Sosyal belediyeciliği tesis ederek Üsküdar ın sahillerini halka açacağız.” Dedi. Ve Üsküdar la ilgili projelerini sıraladı.


Ahmet Kılıç

1965 Trabzon doğumlu olan Ahmet Kılıç Trabzon İmam Hatip lisesinde okuduktan sonra   Üsküdar Akşam Lisesinden mezun olmuş ardından Anadolu üniversitesi işletme bölümünden mezun olmuş. 1985 de SHP ardından CHP üyesi olmuş pek çok kademede görev almış. 2009 dan beri beri Üsküdar Belediye Meclis üyesidir. 1990 da kurulan Üsküdarlılar Derneğinin kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi olup Çınar spor da da yöneticilik yapmış. 1994 den beri inşaat sektöründe olup pek çok projede imzası bulunmakta.  

CHP üsküdar belediye adayları ..chp üsküdar belediye başkan adayı chp üsküdar 2014 yerel seçim adayları CHP Üsküdar Belediye Başkan aday adayları Üsküdar Belediye Başkan aday adayı

Bu haber 694 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER