Bosna Bulvarı çare arıyor

Bosna Bulvarı çare arıyor

Tarih 28 Aralık 2012, 15:04 YazdırBu haberi yazdır

Bosna Bulvarı iki şerit gidiş iki şerit de geliş den oluşuyor. Akbank Garanti bankalarının önü parklanmaya kapatıldığından bankalara yoğun olarak araçları ile gelenler mecburen araçlarını caddeye bırakıyorlar

Bosna Bulvarı çare arıyor
Bosna Bulvarı iki şerit gidiş iki şerit de geliş den oluşuyor. Akbank Garanti bankalarının önü parklanmaya kapatıldığından bankalara yoğun olarak araçları ile gelenler mecburen araçlarını caddeye bırakıyorlar. Ak Umut Demirdöküm ve Valiant firmaları da bahçelerini kaldırıma kadar çıkardıkları için önlerinde otopark alanı bırakmadılar. Zaten yıllar önce arka bölümlerinde olan otoparklarını iptal edip depoya çevirmişlerdi bu iki firma. Araçları çevre sokakları dolduruyor.
Karşı yönde ise çok geniş bir kaldırım olduğu halde bir türlü balıksırtı araç parklanmasına olanak sağlayacak bir düzenleme yapılamadı. Aslında taksi durağından Pehlivanoğlu Plazanın  yanına kadar kaldırım iki metre içeri alınsa araçlar balıksırtı şekilde güzelce park edebilse caddede trafik sıkışıklığı kısmen önlenebilir. Keza aynı yöntem Garanti bankasının önünden Shell benzin istasyonuna kadar yapılabilir.
Maxi nin önü de balıksırtı parklanma düzenlemesi ile rahatlatılabilir.
Cadde son yıllarda çok yoğun ticari faaliyete sahne olmakta.  Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara nın geçmişteki toplantılarda İ.B.B. caddemizi düzenlemezse biz kolları sıvayacağız diyordu. 2012 ye kadar Üsküdar Belediyesinin sorumluluğunda olan pek çok bağlı cadde düzenlemeleri yapıldı. Umudumuz bölgemizin atardamarı Bosna Bulvarının düzenleme geçirmesi düzenli otoparklar yapılması aydınlatma sisteminin yenilenmesi. 2013 yılında Bosna Bulvarının trafik sıkışıklığının önüne geçebilecek düzenlemelerin planlamaya alınmasıdır. Çevremizdeki vatandaşların bu yöndeki taleplerini iletme görevini böylece yerine getirmiş olduk.
 
Bu haber 755 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER