ÇENGELKÖYSPOR ŞİRİNTEPE  SONUÇ 3-2

ÇENGELKÖYSPOR ŞİRİNTEPE SONUÇ 3-2

Tarih 28 Aralık 2023, 12:28 YazdırBu haberi yazdır

ÇENGELKÖYSPOR TAŞLITARLA SONUÇ 3-0

ÇENGELKÖYSPOR TAŞLITARLA SONUÇ 3-0   ÇENGELKÖYSPOR ŞİRİNTEPE  SONUÇ 3-2

Çengelköyspor 9 Aralıkta yaptığı son maçta Gaziosmanpaşa nın eski ismi olan Taşlıtarla yı net bir skorla yendi ve üç puanı hanesine yazdırdı.


Bu aldığı puanla üst sıralara atlayan Çengelköyspor 11 maçta 8 galibiyet bir beraberlik 2 mağlubiyetle 25 puan topladı ve tepe liderlik yarışından kopmadı.


Liglere verilen ara ile 24.Aralıkta iç saha maçında Şirintepe’yi konuk etti. Şirintepe yi çok çekişmeli geçen bir maçla 3-2 yenen Çengelköyspor Süper amatör lig 1.GRUP da ikinciliğe yükseldi.


Puanın 28 e yükselten takımımız teknik heyet ve oyuncularımızın uyumu sayesinde zirveyi zorluyor. Liderle aramızda sadece 4 puan var.


Yönetim teknik heyet ve oyuncularımızın yarattığı sinerji sonuçlara yansıyor. Uzun yıllardır göremediğimiz başlayan hocanın sezonu tamamlaması da takıma başarı getiriyor. Geçmiş yıllarda bir sezonda üç hoca değişimini bile görmüştük.


Emeği geçen herkesi kutluyoruz yeni başarılar yeni puanlar bekliyoruz. Yoksa bu sene yeniden BAL ligine mi çıkıyoruz haydi bakalım çocuklar maratona bir devre 11 maç daha kaldı.

 çengelköyspor  çengelköy

 

Bu haber 132 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER