YENİLENEN BAĞLARBAŞI PARKI HİZMETE AÇILDI

YENİLENEN BAĞLARBAŞI PARKI HİZMETE AÇILDI

Tarih 27 Aralık 2023, 18:16 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı parkını törenle açtı.

YENİLENEN BAĞLARBAŞI PARKI HİZMETE AÇILDI


Üsküdar Belediyesi  Bağlarbaşı parkını törenle açtı.

84 yeni parkı kullanıma açılırken 136 park yenilendi, bu kapsamda yenileme çalışmasını tamamlanan Selami Ali mahallesindeki 1.090 m2 alana sahip Bağlarbaşı Park25 Aralık Pazartesi günü hizmete açıldı.


Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programına Başkan Hilmi Türkmen Belediye meclis üyeleri AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşımız katılım sağladı.



Yaptığı açılış konuşmasında Türkmen, ‘’Bağlarbaşı’nda yeni nesil bir park ortaya çıktı, süs havuzuyla oturma alanlarıyla set zeminiyle ve yeşil alanlarıyla burası hakikaten kullanım ve fonksiyon itibariyle önemli bir lokasyonda önemli bir park, yeni haliyle hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.



Kurdele kesiminin ardından vatandaşlarımıza etli pilav ikram edilirken Başkan Hilmi Türkmen ve Erdem Demir , mahalle sakinleriyle selamlaşıp sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Erdem Demir Gazetemize yaptığı açıklamada “Bağlarbaşı Parkı’mızın tamamen yenilenerek tekrar Üsküdarlı hemşerilerimizin hizmetine sunulmasına şahitlik ettik.



Bu güzel eseri ilçemize kazandıran başta Hilmi Türkmen Başkanımız olmak üzere, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Bu haber 132 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER