
Trafiğe kayıtlı araç sayısı Nisan ayı sonu itibarıyla 20 350 893 oldu
Nisan ayı sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı toplam 20 milyon 350 bin 893 adet taşıtın %53,2’sini otomobil, %16,3’ünü kamyonet, %14,5'ini motosiklet, %8,5’ini traktör, %4’ünü kamyon, %2,2’sini minibüs, %1,1’ini otobüs, %0,2’sini ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.
Trafiğe kayıtlı araç sayısı Nisan ayı sonu itibarıyla 20 350 893 oldu
Nisan ayı sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı toplam 20 milyon 350 bin 893 adet taşıtın %53,2’sini otomobil, %16,3’ünü kamyonet, %14,5'ini motosiklet, %8,5’ini traktör, %4’ünü kamyon, %2,2’sini minibüs, %1,1’ini otobüs, %0,2’sini ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.
Nisan ayında trafiğe kaydı yapılan toplam 106 bin 986 taşıt içinde otomobil %60,4 ile ilk sırada yer aldı. Bunu sırasıyla %14,7 ile kamyonet, %14,3 ile motosiklet, %6,4 ile traktör takip etti. Taşıtların %4,2’sini ise minibüs, otobüs, kamyon ve özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.
Nisan ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayına göre %4,9 arttı. Bu artış otomobilde %7,9, motosiklette %15,7 olarak gerçekleşti. Minibüste %20,9, otobüste %4, kamyonette %1,3, kamyonda %20,7, özel amaçlı taşıtlarda %28,1, traktörde ise %7,1 azalış oldu.
Nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında %9,7 azalış gerçekleşti. Bu azalış otomobilde %6,4, minibüste %45,4, otobüste %33, kamyonette %12,9, kamyonda %55,3, motosiklette %3,5, özel amaçlı taşıtlarda %19 olarak gerçekleşti. Traktörde ise %0,1 artış oldu.
ÜSKÜDAR İMAR GRUBUNDAN KADİR ÜNAL İLE GÖRÜŞTÜK DÖNÜŞÜMDE KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDİN
Geçtiğimiz gün Çengelköy Gazetesi sahibi Yalçın Soysevinç ile yaptığımız telefon görüşmesinde Üsküdar’ın ve özellikle Çamlıca Camii çevresindeki mahallelerimizin kentsel dönüşüm sorunlarını yeniden değerlendirdik.
KÜÇÜKSU HALET ÇAMBEL SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE AÇILDI

1Ekim sabahı İBB Başkanvekili Nuri Aslan, Üsküdar’da Halet Çambel Spor Kompleksi açılış töreninde
AK PARTİ YÖNETİCİLERİ ÜSKÜDAR DA BEŞ KOLDAN ÇALIŞMA YAPTI

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan vekili Dündar Ziya Gültekin AK parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve partililer 27 Eylül Pazar sabahı Türkiye Yüzyılı Buluşmaları
ÜSKÜDAR YENİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ONUR CİNGİL SEÇİLDİ

Yeni Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ön Seçimi, 26 Eylül 2026 Cumartesi 10.00 - 18.00 saatleri arasında Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ'NDE YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR HEYECAN

Cide Soğuksu Derneği 15. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir katılım ve samimi bir dayanışma ruhuyla gerçekleşti.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Göreve Başladı

Üsküdar Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçiminde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Dündar Ziya Gültekin, kullanılan 42 oyun 23’ünü alarak Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçildi.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.



