
Alibeyköy Cep Otogarı Bayrama Hazır


İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, cep otogarı projesini ilk ayağı olan Alibeyköy Cep otogarında verilen hizmet kalitesini artırmak için bayram öncesi çalışmalarını tamamladı.
Alibeyköy Cep Otogarı Bayrama Hazır
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, cep otogarı projesini ilk ayağı olan Alibeyköy Cep otogarında verilen hizmet kalitesini artırmak için bayram öncesi çalışmalarını tamamladı.
Bayram tatillerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören ve sefer sayısının 2 katına kadar çıktığı Cep Otogarı, İSPARK tarafından alınan önlemler sonrasında yaşanacak yoğunluğa hazır hale getirildi.
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Cep Otogarında teknolojik ve modern imkânlar kullanılarak yolcuların yönlendirilesini kolaylaştıracak led ekranlar ve yolcu güvenliği ile hizmet kalitesini artıracak teknolojik alt yapı sistemleri hayata geçirildi. Vatandaşları açık alanda beklerken yağmurdan ve güneşten koruyacak sundurma sisteminin de yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu
Genel Müdür Mehmet Çevik ve beraberindeki heyet yapılacak çalışmalar öncesinde bölgede incelemeler yaptı. Cep otogarlarının yaygınlaşacağını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik “Otogar vatandaşlarımıza modern yeniliklerle hizmet veriyor. Ayda 1 milyon 300 bin kişiyi ağırlıyoruz. Bu rakam yaz aylarında bayram günlerinde daha da artıyor. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlama içinde otoparkımız ilk 30 dakika ücretsiz hizmet veriyor. Şimdi teknolojik sistemleri daha fazla alanda kullanarak hizmet kalitesini artıracağız” dedi.
Otogarların kent merkezinin dışına çıkarılması amacıyla başlanan proje devam ediyor. Kısa süreli yolcu indirme-alma noktası olan otogarda sunulan imkânlar yoğunluğu artırdı. Vatandaşlar modern ve teknolojik sistemleri barındıran taksi servis vb. ulaşım imkânları olan otogarı tercih ediyor.
Cep Otogarı’nın bünyesinde; idari bina, kafeterya, bekleme salonu, otobüs acenteleri, servis ve taksi durakları ile ziyaretçilerin kısa süreli parklanma yapabileceği otoparklar bulunuyor. Çocuk oyun parklarının da yer aldığı otogarda İSPARK personeli el terminali ile hizmet veriyor.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.