By CREPE Çengelköy de açıldı
15.Kasım cumartesi günü By crepe Çengelköy de açıldı. Seçkin konukların yanında Üsküdar kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen açışla onur verdi.
By CREPE Çengelköy de açıldı
15.Kasım cumartesi günü By crepe Çengelköy de açıldı. Seçkin konukların yanında Üsküdar kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen açışla onur verdi.
Yağmurlu bir gün olmasına rağmen kalabalık bir davetli önünde Mustafa Güler ve Hilmi Türkmen açılış kurdelesini beraberce keserek mekanın hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
İşletme sahibi Beytullah Tanhan açılış günü tüm konuklar ile tek tek ilgilendi ve personeli ile beraber herkesin memnun olması için yoğun çaba gösterdi. Tüm konuklar lezzetli kreplerin tadına bakarak memnuniyetlerini belirttiler.
Boğaziçinin yalılarından birinden eşsiz Boğaziçi manzarasını izlemek ve Çengelköy de güzel zaman geçirmek isteyenler mutlaka BY CREPE ye gelmeliler. Mekan güzel ,krepler güzel ,ortam güzel
Kuleli Caddesi No 21. de BP Petrol ofisinin karşısında yalıda yer alan işletmede slogan “yap bi iyilik kendine ; Crepe ye !” Telefondan ulaşmak isteyenler 680 45 45-46 ve 0541 526 21 23
SANATÇI EMİR CAN İĞREK, ÜSKÜDAR TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Emir Can İğrek, Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençlerle bir araya geldi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.




