Çengelköy 2010-2011 sezonuna Hazırlanıyor

Çengelköy 2010-2011 sezonuna Hazırlanıyor

Tarih 27 Ağustos 2010, 21:35 YazdırBu haberi yazdır

Yönetici Yahya Erdem'in yaptığı sözleşmelerle çengelköy 2010 2011 sezonuna hazırlanıyor.

18 Eylül de başlanacak süper amatör Linginde mücadele edecek Çengelköy de yönetim adına Yahya Erdem transfer görüşmelerini yaptı .Bazı oyuncularla da görüşmeler sürüyor.Takımın teknik sorumlusu bu yıl İbrahim Karabayraktar olacak .Yıllardır alt yapıdan sorumlu olan başarılı hocamız A takıma da yardımcılık yapıyordu .Artık tek sorumlu olacak kendisine Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyouz .İbrahim Hocamızın ve yönetici Yahya Erdem ‘in gözetiminde takımımız Ağustos ayı boyunca İdealtepe ,Kaynarca ve Fikirtepe kulüpleriyle hazırlık maçları yaptılar. Hafta içi her akşam antreman yapan takımımıza 27 Agustos ta bir ziyaret yaparak sahada izlemek şansı elde ettik .Sıcaklara rağmen istekli olmaları gözümüzden kaçmadı .Çengelköy Kuleli de bulunan antreman sahamızda Sabri hocamızın gözetiminde antreman yapan 14-16-17 yaş gruplarını da izledik .Yüzü aşkın sporcunun  faaliyetle bulunduğu kulübümüze yine elini uzatan eski başkanımız Ömer Seyfi Aktülün ‘e de camia adına teşekkürü bir borç biliyorum.

Çengelköy ‘ün bu yılki kadrosuna bir göz atalım .Geçen yıldan kalanlar Yiğit ,İsak,Mustafa,Özgür ,Emre Rıdvan ve Aybars.Genç takımından Sinan ,Faruk ,Yılmaz ,Oğuz . Yeni transferler Feyyaz (yurtdışı) ,Erkan ,Şevket,Ercan (Levet’ten) ,Recep (izmit’ten ) ,Feridun(Hasköy) Turgaz(Kirazlitepe’den ) .Görüşmeleri sürenler ise İbrahim Adem Abdullah .

Hepsine yani sezonda sağlıklı ve başarılar günler diliyoruz .Çengelköy bu sene seyircisiyle kenetlenmek için maçlara seyircisini bekliyor .
Bu haber 1043 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER