
CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı mal varlığını açıkladı
CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, adaylık sürecinde mal varlığını açıkladı.
CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı mal varlığını açıkladı
CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, adaylık sürecinde mal varlığını açıkladı. Özkes, "Başkan olduğumda resmi olarak bildirim yapacağım ama seçimden önce Üsküdarlılar'a mal varlığımı paylaşmak istedim. Beş yıl sonra tekrar açıklayacağım. Biz kul hakkı yemeye değil, halka hizmet etmeye geliyoruz" dedi.
CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Özkes, Üsküdar'da düzenlediği basın toplantısında, kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı. Özkes, "Bulgurlu'da giriş üstü bir dairem var, Ankara'da da üç daire ile bir dükkanım var" dedi. Özkes kendisinin gecekondu çocuğu olduğunu belirterek, "Babamla benim birer gecekondumuz vardı Ankara Mamak'ta. Onları müteahhide verdik. Ankara'daki daireler oradan" dedi. Özkes Çorum Tarhankozlusu köyünde maddi değeri olmayan bir miktar tarlası ile Kuzuluk Kaplıcalarında da 15 günlük bir devre mülkünün olduğunu bildirdi.
Özkes eşinin de Bulgurlu'da yüksek giriş üstü bir dairesinin bulunduğunu belirterek, milletvekili seçildiği hafta satın aldığı ve taksitlerini halen ödediği aracının da eşinin üstüne olduğunu kaydetti. Özkes, oğulları için aldığı ford fiesta marka bir aracın da eşinin üzerine kayıtlı olduğunu söyledi.
Üsküdar Belediye Başkan Adayı Özkes, hizmet için aday olduğunu belirterek, mal mülk düşkünü olmadığının altını çizdi. Özkes, Belediye Meclis Üyesi adaylarının da mal varlıklarını seçilmelerinin ardından duyuracaklarını bildirdi.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı





