Alevkent Genel kurulunu yaptı
15 Aralık Pazar günü Alevkent sitesi üyeleri bir araya gelerek yıllık genel kurullarını yaptılar.
Alevkent Genel kurulunu yaptı
15 Aralık Pazar günü Alevkent sitesi üyeleri bir araya gelerek yıllık genel kurullarını yaptılar.
Öğlen saat 13.00 hazirun cetveline atılan imzalardan sonra başlayan genel kurulda Başkan Ali Kaptan Alev ortaklara hoş geldiniz diyerek genel kurulun hayırlı olmasını diledi.ilk olarak Divan heyeti seçildi genel kurula katılanlar divan heyetine oybirliği ile tutanakları imzalama yetkisini verdiler. Ardından Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu. Yönetim Kurulu raporunu Muhasip üye Senayi Maral okudu denetleme kurulu raporunu ise Melek Güçlü okudu. 2012 Yılı Bilançosunu Muhasip üye Senayi Maral okudu ve raporlar görüşmeye açıldı.
Yönetim kurulu ve denetim raporu raporları ayrı ayrı oylandı ve oy birliği ile ibra edildiler. Önümüzde ki dönem için Yönetim kuruluna Senayi Maral , ve Mahmut Ekinci önerildiler denetleme kuruluna ise Melek Güçlü ile Orhan Ascı önerildiler ve oybirliği ile seçildiler. Önümüzde ki dönemin bütçesi önerildi ve kabul edildi kooperatif aidatı 25 tl site aidatı ise 105 tl olarak önerildi ve kabul edildi.
Başkan Ali Kaptan Alev toplantıya katılan üyelere katıldıkları ve gösterdikleri güvene teşekkür etti dilek ve temennilerden sonra genel kurul sona erdi. Ortaklar da yönetim ve denetim kurulu üyelerine gösterdikleri titizlik ve çalışmaları için teşekkür ettiler.
Tasfiye halinde olan Alevkent konut yapı kooperatifi 108 konuttan oluşuyor ve yıllardır huzur içinde yaşayan bölgemizin en uyumlu güvenli sitelerinden biri olarak biliniyor.
Çengelköy Alevkent Alevkent Kooperatifi Alevkent Sitesi
Çengelköy Alevkent Alevkent Kooperatifi Alevkent Sitesi
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.





