Çengelköy gece maçında yine üç puan aldı Çengelköyspor 3- Selvispor 2
Süper amatör 5.grupta mücadeleye devam eden Çengelköy spor üçüncü maçını da son dakikalarda kazandı.
Çengelköy gece maçında yine üç puan aldı Çengelköyspor 3- Selvispor 2
Süper amatör 5.grupta mücadeleye devam eden Çengelköy spor üçüncü maçını da son dakikalarda kazandı.
Amatör ligler de bir ilke imza atan Çengelköy spor gece maçları sayesinde büyük seyirci kitlesine oynuyor. Yine seyircinin boş bırakmadığı tribünler dişe diş bir mücadele izleme imkanı buldu. Her iki takımda 90 dakika boyunca koştu mücadele etti . Selvispor da grupta iddialı olacağını gösterdi.
Gelelim maça Çengelköy maça kalede Tuncay Döşoğlu2-Serkan Korkut 3-Atalay Demirbağ 4-Rıdvan Cumurcu 5-Uğur Keskin 6-Günay Baran Zirek 7-Ali Kılıç 8-Selçuk Yılmaz 9-Serkan Turan 10-Serkan Gedik 11-Emrak Karabul onbiri ile çıktı. Takımın başında Sinan Yücer ve Mustafa Ateş hocalar görevde idi.
Başlama düdüğünden 8 dakika sonra Kaleci Tuncay ın önce topa vurup açısını değiştirmesine rağmen Selvispor penaltı kazandı yoğun itirazlara rağmen hakemin kararı (her zaman ki gibi ) değişmedi. Penaltının gol olması ile Selvispor 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla ilk devre 1-0 sona erdi. İkinci yarı Kaan Çamkır oyuncular arasında idi 65. Dakikada Selçuk yılmaz ın attığı golle Çengelköy önce beraberliği ardından 80. Dakidaka Ali kılıç ın golüyle galibiyeti yakaladı. İyice temposu artan maçta 85. Dakikada Uğur Keskin in golü skoru 3-1 e taşıdı. Ancak Selvi spor durmak bilmedi hırsını kaybetmedi 88. Dakikada bir gol daha buldu ve sonuç uzatma dakikalarında da değişmedi 3-2 .
Çengelköy spor ilk üç maçından galibiyetle ayrılarak dokuz puanla grup maçlarına devam edecek. Maçı Selvispor başkanı Yahya Dediş İsmet Özay’la beraber izledi. İl başkanı Yemen Ekşioğlu da zevkli mücadeleyi baştan sona izledi.
Maçta başına aldığı darbe sonucu travma yaşayan Kaan a geçmiş olsun diyoruz bir an evvel iyileşip sahalara dönmesini diliyoruz.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK
Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.
TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI GENEL MERKEZİ nden Nusaybin’de yaşanan bayrak indirme olayına kınama mesajı yayınlandı.

TURAN Devleti İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Torun da gazetemize Bayrak indirme olayına karşı tepkisiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını açıklayarak genel merkezin bildirisini paylaştı.





