Çengelköyspor  da yeni yönetim oluştu.

Çengelköyspor da yeni yönetim oluştu.

Tarih 08 Aralık 2011, 15:04 YazdırBu haberi yazdır

Aralık ayı başına kadar oluşmayan yeni yönetim Yahya Erdem in emekleriyle ve Ömer Seyfi Aktülün ün destekleriyle bu günlere kadar gelebildi.

Çengelköyspor da yeni yönetim oluştu.

Aralık ayı başına kadar oluşmayan yeni yönetim Yahya Erdem in emekleriyle ve Ömer Seyfi Aktülün’ ün destekleriyle bu günlere kadar gelebildi.

Yıllardır takıma oyuncu olarak emek veren kaptan Özden Özçelik in başkanlığında 5 Aralık günü ilk toplantısını yapan yeni yönetim kurulu ağırlıklı olarak gençlerden oluşuyor. Yönetimde ismen yer almayan Onursal başkan Ömer Seyfi Aktülün Mehmet Cevahir Türk Yavuz Canikli maddi destek sözü verdiler. Her yeni yönetim oluştuğunda Çengelköy ve çevresinde yaşayan sayılı zengin ailelerden destek alınıp alınamayacağı konusu yine tartışıldı. Umarız sesimizi duyurabildiğimiz büyük şirketlerin yöneticileri klube el uzatır ve gereken mali desteklerde bulunurlar. Ama her zaman ki gibi yine Çengelköy esnafı ,Çengelköy spora gönül verenler ve taraftarların çıkacaklarını düşünüyorum.

Özden başkanın dile getirdiği konulardan tesislere bir kafe yapılması ve binaya Belediyenin bir kat ekleyerek destek olması katılımcılardan kabul gördü. Ayrıca sene sonunun gelmesinden dolayı bir takvim yapılarak kulübe destek olmak isteyeceklerin yer alması sağlanacak. Ocak ayının içinde veya şubat ayında bir gece düzenlenecek taraftar ile sporcular bir araya getirilecek. Biletler ocak ayında hazır olacak bu kıymetli dayanışma gecesine katılarak güzel bir akşam geçirme dileğimiz umarım gerçekleşir.
Bu haber 995 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER