Ak Parti yöneticileri Çengelköydeydi.

Ak Parti yöneticileri Çengelköydeydi.

Tarih 26 Kasım 2011, 12:52 YazdırBu haberi yazdır

24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş Halkla İlişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Esat Kalay ...

Ak Parti yöneticileri Çengelköydeydi.

24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş Halkla İlişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Esat Kalay ,Üsküdar Belediye Başkan yardımcılarından öğretmen kökenli Ali Rıza Şenbabaoğlu ve mahalle teşkilatından partilerle beraber bölgemizdeki liselere ziyaretler yaptılar.

Çengelköy lisesinde heyeti Okul Müdürü Mehmet Sağlam ve Okul aile birliği başkanı Şenol Köseoğlu karşıladı. Üsküdar da azalan normal lise Çengelköy lisesine olan olağan üstü kayıt ilgisi ,Üsküdar’ın ve bölgenin okul ihtiyaçları konuşuldu. Müdürümüz Mehmet Sağlam futbol sahasının yapılması ile ilgili talebini gündeme getirdi bu konuda Üsküdar Belediyesinden destek istedi. Başkan Sinan Aktaş Yavuztürk e bir lise ve ilköğretim okulu İle Ata-2 nin terk alanına bir ilköğretim okulunu önümüzdeki yıl hayata geçirilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti.


Ali Rıza Şenbabaoğlu ise okulların daima yanlarında olduklarını metrekare olarak oldukça büyük olan Çengelköy lisesine de ne gerekiyorsa olanaklar dahilinde yapılacağını belirterek Öğretmenler gününü kutladı.
Bu haber 690 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER