Alevkentlilerin Belediyeden İstekleri var

Alevkentlilerin Belediyeden İstekleri var

Tarih 01 Ekim 2011, 15:03 YazdırBu haberi yazdır

Alevkent Sitesinde Alpaslan sokak da oturan mahalle sakinlerinin Üsküdar Belediyesinin şantiye alanı olarak kullandıkları alanın kullanılmasıyla sorunları var.

Alevkentlilerin Belediyeden İstekleri var
Alevkent Sitesinde Alpaslan sokak da oturan mahalle sakinlerinin Üsküdar Belediyesinin şantiye alanı olarak kullandıkları alanın kullanılmasıyla sorunları var bunlar hafriyat kamyonlarının cumartesi Pazar günleri bile döküm yaptıkları kapaklarının çarpmasıyla yüksek ses çıkarması alandan yükselen tozların etrafa yayılması ile ilgili. Balkonlarına çıkamadıklarını belirten çamaşır asamadıklarını belirten çevredeki sakinler bu konuda acilen önlem alınmasını bekliyorlar.
Aydınlatma yetersiz olduğundan özellikle kış aylarında çeşitli sorunlar yaşanmaması için Tufan mahallesine ulaşan cadde ile Rasathane Caddelerine yapılan prestijli yol çalışmalarının Alpaslan sokağa da yapılmasını diliyorlar aslında bu sokak da diğer caddeler gibi yoğun kullanılan bir sokak.
Mesanın Üsküdar belediyesine terk ettiği alan kimi zaman saldırıda bulunan sokak köpeklerinin toplanma yerine dönüşmüş çevre sakinleri bu konuya köklü bir çözüm bekliyor.
Alevkent’in ana boruya bağlandıkları atık boruları neredeyse her ay tıkanmakta vidanjörler gelip açmakta imiş İSKİ ve Üsküdar belediyesine ve başkana iletilen bu konuda da site yönetimi ve vatandaşlar ilgi hizmet bekliyor. Alpaslan sokak da büyük kazalar yaşanmadan da hız kesicilerin yapılması  ve çevrede yapılan yaya yolu imalatlarının kontrol edilmesi çevrede yaşayan vatandaşların talepleri arasında.
Kaldırım çalışmaları esnasınsa üç adet rögarkapağı kapanmış İSKİ görevlileri muayene yapmak için aramışlar bulamamışlar.
Biz Çengelköy Gazetesi olarak kamu görevimizi yaparak çözüm yönünde bir katkımız olarsa memnuniyet duyacağız.
 
Bu haber 786 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER