Güzeltepe Mahallesi daha da güzelleşiyor

Güzeltepe Mahallesi daha da güzelleşiyor

Tarih 26 Ağustos 2011, 11:34 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Güzeltepe Mahallesi Küçük Namazgah Caddesinde hummalı bir çalışma var. Üsküdar Belediyesi Fen işlerinin kontrolünde yapılan prestijli cadde uygulaması Temmuz ayının sonlarında başladı.

Güzeltepe Mahallesi daha da güzelleşiyor
Üsküdar Güzeltepe Mahallesi Küçük Namazgah  Caddesinde hummalı bir çalışma var. Üsküdar Belediyesi Fen işlerinin kontrolünde yapılan prestijli cadde uygulaması Temmuz  ayının sonlarında başladı.
Bahçelievler  Sultan Murat caddesi  ,Küçüksu mahallesi Rasathane ,Yavuztürk mahallesi Karadeniz caddesi , M.Akif Ersoy Mahallesi  Kuleli derken sıra  Güzeltepe  mahallesine geldi. Üsküdar Belediyesi prestijli yol çalışmaları çerçevesinde önce yaya yollarını düzenliyor bordürleri yeniliyor müsait yerlere araç otoparkı için cepler oluşturuyor ,  özenle seçilmiş aydınlatma elemanları tesisatı yaparak direkleri yerleştiriyor ardından asfalt çalışması da yaparak caddeyi vatandaşın kullanımına açıyor. Güzeltepe  mahallesinde yol çalışmalarında ayrıca boş arazi kenarlarında ki şevlere duvar çalışmaları da yapıldı. Mahalle muhtarı Yıldırım Yazıcıoğlu  ve Belediyeden kontrol mühendisleri  ile beraberce yaptığımız izlenimleri ve bilgileri Çengelköy Gazetemiz aracılığı ile okurlarımıza iletmek istedik.
Mahalle de yaşayan vatandaşlar belediye başkanlığının yaptığı çalışmalardan oldukça memnun bazı bölümlerde çalışmalar bitirildi cadde güzel bir görünüm kazandı. Birlik Caminin sırasına kadar yaya yolları düzenledi. Aydınlatma elemanlarının yerlerine takılmalarını takiben gündüz olduğu kadar geceleri de Namazgah caddesi güzel bir görünüm kazanacak.
Bu haber 1058 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER