
ÜSKÜDAR MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ RİNG SEFERLERİ BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ulaşım kolaylığını sağlamak amacıyla yeni bir ring seferi daha başlatılıyor.
ÜSKÜDAR MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ RİNG SEFERLERİ BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ulaşım kolaylığını sağlamak amacıyla yeni bir ring seferi daha başladı.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Hilmi Somuncu yerel seçim döneminde muhtar adayı iken ring seferi yapılmasını gündeme getirmişti. Seçim sonrası da yeni seçilen Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve tüm başkan yardımcılarına her görüşmesinde bu talebini yineledi.
Belediye yönetimi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin büyüklüğünü göz önüne alarak mahalle merkezinde yaşayanları Mehmet Akif Ersoy Caddesi total benzin istasyonunda oluşturulan durağa ulaştıracak. Oradan da merkezde bulunan Muhtarlık meydanına getirecek.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Hilmi Somuncu gazetemiz aracılığı ile Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve emeği geçen belediye personeline mahalleli adına teşekkür etti.
Üsküdar Belediyesi tarafından daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahallelerinde başlatılan ring seferlerine Mehmet Akif Ersoy mahallesi de ekleniyor
Daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla ring seferleri başlatan Üsküdar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ring seferlerini ilave etti.
İlçede ulaşım kolaylığını artırmak amacıyla daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında faaliyete giren ring seferinin ardından, gelen talepleri değerlendiren Üsküdar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yeni ücretsiz bir ring seferini hizmete sunuyor.
Seferler, 2 Aralık Pazartesi günü hizmete sunulmaya başlandı.
“10 BİNİN ÜZERİNDE VATANDAŞ TAŞINDI”
Daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında düzenlenen ring seferleri 4 Eylül’den beri kesintisiz olarak devam ederek, bu hatta bu güne kadar 10 binin üzerinde vatandaş taşındı.
Mahallelinin talepleri ile toplu taşımayı güçlendirmek isteyen belediye, yarım saat aralıklarla planlanan ring seferleriyle ulaşım ağını geliştirmeyi ve mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefledi.
Ring seferleri, hafta içi her gün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarlığı yanından hareket etmekte ve güzergahı boyunca Çamlıca Yolu Caddesi, Giresun Sokak ve varış noktası olan Sağlık Sokak gibi cadde ve sokaklardan geçiyor. Hattın dönüşü Sağlık Sokak üzerinden yapılarak başlangıç noktasına yapılıyor.
Sabah seferleri ise; Çamlıca Yolu Caddesi’nden saat 07.00'de başlıyor. Seferler, her yarım saatte bir olmak üzere 11.00'e kadar devam ediyor.
Öğleden sonra seferleri ise, saat 15.00'te başlayarak 19.00'a kadar, yine yarım saatlik aralıklarla yapılıyor.
Sağlık Sokak’tan ise 07.15’de başlayan seferler 19.15'te Çamlıca Yolu Caddesi'nde sona eriyor.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar

Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.





