ÇENGELKÖYÜM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM

ÇENGELKÖYÜM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM

Tarih 21 Ekim 2024, 10:51 YazdırBu haberi yazdır

20 Ekim günü Kavacık stadında Çengelköyspor Kavacıkspor ile saat 15.00 de karşılaşmaya çıktı.

ÇENGELKÖYÜM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM

Maçlarına ilk gittiğim günlerden beri dillerden düşmeyen “Çengelköyüm benim biricik sevgilim, Söyle senden başka kimim var benim “ sözleri taraftarımızın yegane şarkılarından birisidir.

20 Ekim günü Kavacık stadında Çengelköyspor Kavacıkspor ile saat 15.00 de karşılaşmaya çıktı. Bulutlu güzel bir havada oynanan maça giderek takımımızı seyretme fırsatı buldum. Kavacık da dirençli iyi bir takım kurmuş iyi savunma yaparak gol yollarına hızlı akın yapmamızı engellediler.

Ama Aziz Topal ın oyuncuları inatla pozisyonlar yarattılar koştular mücadele ettiler ve 35.dakikada gole kavuştular. Maçı izlemeye gelen bir avuç seyirciyi de çok sevindirdiler. İçimizden Çengelköyüm benim biricik sevgilim, Söyle senden başka kimim var benim şarkısını mırıldanmamızı sağladılar.

Kalan dakikalarda ve ikinci devre de başa baş bir mücadele izledik. Ancak sahadan 3 puan ile ayrılan Çengelköy oldu böylece 4 maçta yenilmez olarak 12 puan ile İstanbul Süper Amatör ligi 1.grupta liderliği koruduk.

Gördüğüm kadarıyla geçen yıl hocamız Aziz topal ın kurduğu omurga birkaç takviye ile güçlenmiş ve sağlam pas yapan iyi savunma yapan bir takım oluşmuş. Galiba bu sene Bölgesel amatör lige yükseleceğiz. Oyuncularımız bu amaç etrafında inançlı gördüğümü söylemeliyim. Hislerim genelde beni yanıltmaz.

Grubumuzda Dudullu Spor da 4 maçta dört galibiyetle 2. Olarak yoluna devam ediyor ekim ayının son maçını iç sahamızda grubun üçüncüsü göktürk ile oynayacağız. Yönetim kurulu ve başkan Yavuz Yıldız taraftarımızı maça davet ediyor. Gücümüzü taraftar desteğimizi bu maçta göstermeliyiz.

 

Bu haber 85 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER