
ALTINKÖY SİTESİNDE BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI
Altınköy Sitesinde 28.Nisan pazar günü bahar şenliği yapıldı.
ALTINKÖY SİTESİNDE BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI
Altınköy Sitesinde 28.Nisan pazar günü bahar şenliği yapıldı.
Altınköy sitesi sakinleri LİM Mimarlık sponsorluğunda yapılan etkinlikte Altınköy sitesi piknik alanında kışa veda bahara merhaba dedi.
Katılımcılara döner patlamış mısır pamuk şekeri ve lokma ikramı yapıldı. Yağan hafif yağmura rağmen yoğun bir katılım oldu en çok çocuklar mutlu oldular. DJ eşliğinde yapılan müzik dinlendi.
Çünkü çocuklar Palyaçolar ile surat boyama balon ve türlü eğlencelere katıldılar çok mutlu oldular. 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının hemen sonrası ilk Pazar günü olması sebebiyle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
Altınköy Site Başkanı İlker Ertem ve yönetici arkadaşları tüm katılımcılarla ilgilendiler çocukların mutlu olması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.
Boğaz bölgemizde dönüşüm konusunda ciddi adımlar atan ve yine bölgemizde faaliyet gösteren LİM Mimarlık İnşaat firması ve ATLAS İNŞAAT firmalarının ortaklığında kurulan işbirliği ile dönüşümü gerçekleştirecek olan Altınköy sitesi, genel kurullarını yapmış yetkilendirmelerini almıştı. Bu konularda son bilgileri son gelişmeleri şenliği düzenleyen LİM İnşaatın sahibi Rüstem Kılıç site sakinleri ile paylaştı.
Müteahhit firma adına Rüstem Kılıç bilgilendirme yaptı
“Projelerimiz hazır Üsküdar Belediye kadrolarının şekillenmesini bekliyoruz. Avan proje onayı ile hızlı bir başlangıç yapacağız.
Akabinde tahliye ve ruhsat sürecine gireceğimizin bilgisini verdik
Avan proje onayı ile bir yıllık kira bedeli ve taşınmaların ücreti peşin olarak ödenecek ve 2 ay tahliye süresi verilecek.
Avan proje sürecinin yeni yönetim ile ne kadar süreceğini bilemiyoruz, kadrolar belli olunca tüm konuları netleştireceğiz.
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.





