KÜÇÜKSU RASATHANESPOR ÇOK GÜÇLÜ, ÇOK HIZLI VE ÇOK İNANÇLI...

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR ÇOK GÜÇLÜ, ÇOK HIZLI VE ÇOK İNANÇLI...

Tarih 26 Nisan 2024, 10:33 YazdırBu haberi yazdır

Semtimizin yeni takımı Küçüksu Rasathanespor Kulübü semtimizin en önemli marka değerlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor?

KÜÇÜKSU RASATHANESPOR ÇOK GÜÇLÜ, ÇOK HIZLI VE ÇOK İNANÇLI...

Semtimizin yeni takımı Küçüksu Rasathanespor Kulübü semtimizin en önemli marka değerlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor? Daha ilk senesinde katıldığı her kategoride başarılı olmayı, kazanan olmayı kendine hedef belirleyen Mavi Beyazlı ekip yöneticisinden sporcusuna, çalışanından taraftarına her yönüyle örnek gösteriliyor.


2023-2024 futbol sezonunda tescil edilen ilk sezonunda tüm kategorilere girme cesaretinde bulunup U-16 liginde şampiyon olan, U-18 liginde şampiyon takımların yer aldığı U-18/A liginde başarılı bir sezon geçiren Küçüksu Rasathane Spor, A Takım seviyesinde ilk kez lige bu sene Mart ayında başlayan sezonda lige katılan ekip 2. Amatör Lig 15. Grupta 10 takımın olduğu grupta sezona başladı. İlk maçında deplasmanda Aydınlı Spor ile karşılaşan Küçüksu Rasathane Spor rakibini çok üstün bir oyunla 5-0 yenerek ilk sezonunda ilk maçında muhteşem bir galibiyetle lige giriş yaptı. Daha sonraki haftalarda sırasıyla Hehbeliada ( 5-0 ), Feneryolu ( 6-0 ), Kuzguncuk Spor ( 2-1) , Mehmet Rauf Lisesi ( 2-0 ), Kartal Atlas Spor ( 3-0 Hükmen ) ve Poyrazköy Gençlik Eli ( 3-1 ) maçlarının tamamını kazanarak yoluna grubunda kayıpsız devam ediyor.

Semtimizin sevilen takımı, A Takım kategorisi dışında U-17, U-13 ve yakın zamanda başlayacak olan U-11 kategorilerinde de yine iddialı ekiple başarı peşinde koşmaya devam ediyor.

Başkan Selçuk Yılmaz ile yaptığımız görüşmede; “Öncelikle tesislerimizin tadilat çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte desteği olan herkese tüm yönetim adına tekrar teşekkür ediyoruz. Takımımızı artık tanıyorsunuz. Bir branş varsa ve katılıyorsak mutlaka kazanmak için ordayızdır. İlk defa katıldığımız A Takım kategorisinde Sabri Durmuş hocamız önderliğinde kayıpsız ilerliyoruz. Bu kategori dışında da U-17 grubunda lider devam ediyoruz. Hedefimiz her kategoride şampiyonluk. Artık taraftarımız da sahaya çıkmaya başladı. Maçlarda taraftar desteğini görmek de bizleri mutlu ediyor. “ şeklinde konuştu.
Başkan Yardımcısı Hakan Doğan ; “2023/2024 sezonu öncesi TFF tarafından tescili onaylanan kulübümüzün ilk sezonu için A takım kadrosunu sıfırdan kurduk. Bu süreçte yönetim kurulumuz ve teknik kadromuz ile görüştük. Önceliğimiz her zaman spor ahlakını önde tutan, futbolunu da iyi oynayan bireylerin yer aldığı bir ekip kurmaktı ve şu an gördüğümüz kadarıyla bu anlamda istediğimizi başarmışız. Amacımız tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak. “ dedi.


Küçüksu mahallesinde yer alan ve Anadolu yakasının en eski ve bilinen tesislerinden olan Küçüksu Halısaha tesislerini kendine yuva olarak belirleyen ekibin tesis tadilatının da devam ettiğini belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve kariyerinde 200 den fazla profesyonel lig maçı deneyimi bulunan Ümit Karaal; “Böyle bir yapı içerisinde olmak, edindiğim tecrübeleri bizden sonraki gelecek nesillere aktarmak için burdayım. Küçüksu Rasathanespor olarak yönetimimizle arkadaşlarımızla yenilenerek ve güçlenerek yaptığımız planlamaların karşılığını alıyoruz ve alacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Takımın kuruluşundan itibaren teknik kadro içerisinde yer alan Sportif Direktörlük görevini başarıyla devam ettiren Mert Çakır da yaptığı açıklamada; ”Teknik kadro olarak çok uyumlu çalıştığımız yönetim kurulumuz ile sezon öncesi toplantılarımızda koyduğumuz hedeflere adım adım ilerliyoruz. Sabri Durmuş hocamızla, A Takım Sorumlumuz Selim Orhan ile çok tecrübeli kaptanımız Erhan Yeygül ve diğer tüm futbolcu arkadaşlarımızla başarmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hedefimiz sezon sonu mutlak şampiyonluk. Yönetim kurulumuz da elinden geleni yapıyor. Böyle bir ortamı sağladıkları için başta başkanımız Selçuk Yılmaz’a ve tüm yönetim kuruluna teknik kadromuz adına burda teşekkür ediyorum.” dedi.  

A Takım Sorumlusu Selim Orhan; “ Lige çok iyi başladık. Maçları kazandıkça tabii ki rakiplerimizin bize karşı gösterdikleri konsantrasyon ve kazanma hırsı da artıyor, bu da her geçen maç daha zor rakiplerle karşılaşmamıza sebep oluyor. Yedi maçın tamamını kazanmış olmamız da bizim için her anlamda çok önemli. Tüm futbolcu kardeşlerim aldıkları sorumluğun farkındalar. İnşallah sezon sonu şampiyon olarak ilk sezonumuzda bir üst lige çıkacağız.” diyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcılarından ve Yönetim Kurulu üyesi Göksel Gül ile yaptığımız söyleşide ““Küçüksu Rasathane Spor’un önceliği altyapıdır. Amacımız her sporcumuzun ahlaklı bireyler olup, sağlıklı ve iyi bir futbolcu olmasıdır. Hayallerinin peşinden koşan sporcularımızın, hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmaktan kaçınmayacağız. Ayrıca A Takım seviyesinde de çok güçlü bir ekip kurduk ve sahada aldığımız başarılı sonuçlarla bunun karşılığını alıyoruz. Amacımız sezonu kurtarmaktan ziyade Küçüksu Rasathane Spor’un geleceğini kurtarmak olacaktır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Bu haber 182 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER