
SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT OLDU
1994 - 2004 yılları arasında 2 dönem Üsküdar Belediye Başkanlığı yapan Efsane Başkan Yılmaz Bayat, Saadet Partisinin Üsküdar Belediye Başkan Adayı oldu.
SAADET PARTİSİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILMAZ BAYAT OLDU
1994 - 2004 yılları arasında 2 dönem Üsküdar Belediye Başkanlığı yapan Efsane Başkan Yılmaz Bayat, Saadet Partisinin Üsküdar Belediye Başkan Adayı oldu.
ÜSKÜDAR’ lıların yakınen tanıdığı Yılmaz Bayat Üsküdar Belediye Başkanlığı açıklanır açıklanmaz seçim çalışmalarına başladı “Haydi bismillah “ dedi.
Yılmaz Bayat Kimdir ?
1950 yılında Erzincan’ın Kemah İlçesinde doğdu. 1974 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.1975 yılında Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde bilgisayar programcısı olarak çalışmaya başladı.
1979-1980 yıllarında Milli Selamet Partisi Tokat İl Müfettişliği görevini yürüttü. 1984’de Refah Partisi Erzincan Belediye Başkan adayı ve 1987’de de Erzincan’dan milletvekili adayı oldu. 1987-1994 yılları arasında Refah Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. Üsküdar İlçe Başkanlığı yapan Bayat, 1993’de Mahalli İdareler Enstitüsü’nü bitirdi. 27 Mart 1994 ? 2004 yılları arasında Üsküdar Belediye Başkanlığını sürdürdü. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı ve Milli Gazete ’de genel müdür olarak görev yaptı. Halen İlim Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olarak bulunuyor.
Yılmaz Bayat, evli ve 4 çocuk babasıdır.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.




