
S.P.İl Başkanı Yazıcı "İsrafın ve yolsuzluğun önüne geçerseniz Türkiye çok rahat kalkınır!"
Saadet partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından 19.Ekim Muhtarlar günü sebebiyle Üsküdar Kirazlıtepe Yaşam merkezinde kahvaltılı bir toplantı düzenlendi.
S.P.İl Başkanı Yazıcı "İsrafın ve yolsuzluğun önüne geçerseniz Türkiye çok rahat kalkınır!"
Saadet partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından 19.Ekim Muhtarlar günü sebebiyle Üsküdar Kirazlıtepe Yaşam merkezinde kahvaltılı bir toplantı düzenlendi.
Üsküdar Saadet Partisi İlçe Başkanı Hakan Tevfik Erdağı katılan muhtarlara hoş geldiniz dedi ve bir giriş konuşması yaptı.
Üsküdar Muhtarlar Buluşmasında İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı bir konuşma yaparak gündemi değerlendirdi. “ Saadet partisi olarak Adil Devlet Adil Paylaşım diyoruz. Gelirler artıyormuş gibi görünüyor ama esas mesele paramızın değerini artırmak olmalı. Gıda ürünlerinin fiyatları düşmesi gerekir. Birleşmiş Milletler dünya gıda fiyatlarında artışın yüzde 4 olduğunu açıkladı ülkemizde ise artış yüzde 92 vatandaş zor durumda. Ülke tarım ülkesi idi ama tarıma sahip çıkılmıyor. Yandaşa destek olunacağına çiftçiye sahip çıkılmalı.
18 yılda 500 milyar dolar faize gitmiş bu para ile 1500 tane Osman Gazi Köprüsü yapılırdı.
Muhalefetin çözümü ne diye soruluyor israfı engelle yolsuzluğu engelle yatırımları gerçekçi yap yeterli. İstihdam artar katma değer artar. Halkın gündemi ve sorunu ekonomidir ve hayat pahalılığıdır.
Son 10 yılda toplumsal ahlakta gerileme var bunun sebebi iktidarın söyledikleri ile yaptıklarının hiç uyuşmaması.
Son yıllarda özellikle başkanlık sistemi ile beraber adil olmaktan uzaklaşıldı, tek imza tek yetki ile hüsran oluştu. Tek insana her şeyi bağlarsanız tüm dengeler alt üst olur. Merkez bankası faiz düşürdüğü halde en karlı sektör bankacılık oldu. Herkesin kazanımları korunacak ve daha fazlası için de çalışacağız.” Dedi.
İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı gazetemize yaptığı açıklamada ise “İlçe Buluşmaları kapsamında Üsküdar ilçemizde Muhtarlarımızla bir araya gelerek ülkemize dair sorunları ve çözümleri konuştuk. Verimli bir buluşma oldu. İlgi ve alakalarından dolayı Muhtarlarımıza ve gayretli çalışmalarından dolayı ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı




