
ÇENGELKÖY MASTERLAR YÜKSELİŞİNE TEKRAR BAŞLADI


Yaşadığı sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle lige iyi bir giriş yapmasına rağmen, ilk yarının son maçlarında istediği sonuçları alamayan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız devre arasını iyi değerlendirdi.
ÇENGELKÖY MASTERLAR YÜKSELİŞİNE TEKRAR BAŞLADI...
İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettiğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde semtimizi temsil eden, semtimizin artık simge markalarından olan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı, sezonun ikinci yarısına fırtına gibi bir giriş yaptı.
Yaşadığı sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle lige iyi bir giriş yapmasına rağmen, ilk yarının son maçlarında istediği sonuçları alamayan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız devre arasını iyi değerlendirdi. Devre arası antrenmanların yanı sıra iki hazırlık maçı yaparak lige tekrar iyi giriş yapmak için elinden geleni yapan takımımız ilk hazırlık maçında Kirazlıtepe Masterlar takımı ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçta takımımızın gollerini Cengiz Çakır kaydetti. İkinci hazırlık maçında takım oyuncularımızdan Serdar Yılmaz’ın da formasını giydiği Modakent Sitesi futbol takımı ile karşılaşan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız maçtan 5-4 galip ayrıldı. Maçta takımımızın gollerini Nedim ? Murat ? Melih ? Semih kaydetti. Modakent Sitesi futbol takımının gollerini Cafer ? Ferhat ? Bahattin ve Serdar kaydetti.
Hazırlık maçlarından sonra ikinci yarının ilk maçını kendi evimizde Şilespor Masterlar takımı ile oynayan takımımız üstün oyunu ile Nedim ? Reha ? Semih ? Hakan Demirci ve takımın adeta nöbetçi golcüsü olan Melih’in golleriyle 5-0 kazandı. İkinci hafta maçında grubun güçlü takımlarından Beykoz Masterlar takımı ile karşılaşan ekibimiz yine olağanüstü üstün bir performans sergiledi. Maçın ilk yarısını Nedim’in iki golü ile 2-0 önde kapayan takımımız yaşadığı sakatlıklar sonrası özellikle kalecimiz Fatih’in penaltı kurtarmasının ardından Serdar , Murat ve yine nöbetçi golcü Melih’in golleriyle 5-0 kazanmasını bildi.
Maçlarla ve ligin gidişatı ile ilgili görüşlerini aldığımız takımın en önemli futbolcularından Cengiz Çakır, “ İlk yarıya da iyi başlamıştık, ama şanssızlıklar neticesinde puan cetvelinde haketmediğimiz yerde idik. İkinci yarı iki maçta gol yemeden aldığımız galibiyetler bizi hedefimize götürecek” şeklinde konuştu.
Takımımızın en tecrübeli oyuncularından Ziya Karaman “ bundan sonra kaybetmek yok, Barış hocamız önderliğinde zirve yürüyüşümüz başlamıştır” dedi.
Takımın önemli oyuncularından Engin Çetinkaya da “ sakatlıktan dolayı oynayamıyorum ama takımımın her maçta yanındayım. Barış Hocam şile görüştük, sakatlığım geçene kadar riske etmek istemiyorum ama arkadaşlarım elinden geleni fazlasıyla yapıyor” değerlendirmesinde bulundu.
Takımın ve ligin tecrübeli oyuncularından Nedim Saydam yaptığı değerlendirmede “ Bu takımın puan cetvelinde olması gereken yer her zaman zirve. Futbolda maalesef her takımın her futbolcunun başına şanssızlıklar gelebiliyor. İlk yarı yaşadığımız bu şanssızlıklardan ders çıkardık ve iyi hazırlanarak ikinci yarı maçlarına başladık ve sonuç ortada. Artık hep kazanmak üzerine oyunumuzla ligin tekrar zirvesine yürüyüşümüz başladı ve devam edecek” diyerek yorumlarını belirtti.
Takımın yine en tecrübeli futbolcularından Müjdat Erendağ, “ Çengelköy Masterlar takımı olarak ilk yarı yaşadığımız şanssızlıklar hepimizi etkiledi. Devre arasını iyi değerlendirerek Barış Hocam önderliğinde tüm takım olarak kenetlendiğimiz zaman neler yapabileceğimizi iki maçta yemeden 10 gol atarak gösterdik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diyerek duygularını paylaştı.
Takımın Teknik sorumlusu Barış Kolgu da “ Burası bizim için herşeyden önce Gürkan kardeşimizin isminin verildiği bir lig. Bizim Çengelköy Masterlar takımı olarak bu ligde başarılı olmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Çok fazla şanssızlık üstüste yaşadık. Şu an kaptanımız Zafer dahil takımımızın 6-7 futbolcusu maalesef maçlara çıkamıyor. Eksik arkadaşlarımıza rağmen yerlerine oynayan herkes elinden geleni yapıyor ve iki maçı gol yemeden 10 gol atarak kazanmamız çok iyi oldu. Tek hedefimiz zirve ve biz liderliği geri almaya geliyoruz. Vakti olan herkesi maçlarımıza bekliyoruz” diyerek düşüncelerini paylaştı.
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.