
ATA 2 GENEL KURULU YAPILDI...


7 Kasım günü Tasfiye halinde Ata 2 yapı kooperatifi genel kurulu 2019 ve 2020 genel kurulları bileşik olarak yapıldı.
ATA 2 GENEL KURULU YAPILDI...
7 Kasım günü Tasfiye halinde Ata 2 yapı kooperatifi genel kurulu 2019 ve 2020 genel kurulları bileşik olarak yapıldı.
Salgın şartlarına göre 700 ü aşkın bir katılımla toplantı açıldı ve iki yıla ait faaliyet raporları ve denetim raporları okundu. Maddeler görüşlere açıldı değerlendirmeler yapıldı ve yönetim denetim kurulları çoğunlukla ibra edildiler.
Gündeminde seçim olan genel kurula iki liste katıldı var olan yönetimin listesi Ahmet Gülaydın Halide Altınsaban Ali Erdoğan büyük oy farkı ile kazandı.
Ata 2 Yönetim Kurulu adına Başkan Ahmet Gülaydın gazetemize şu açıklamada bulundu.
Kooperatifimizin 2019 ve 2020 yıllarına ait olağan genel kurul toplantısı 07.11.2021 tarihinde, Pazar günü, 386 ortağımızın asaleten, 333 ortağımızın da vekâleten olmak üzere toplam 719 ortağımızın iştiraki ile gerçekleştirilmiştir.
Öncelikle zaman ayırarak genel kurulumuza iştirak eden ve kooperatifimiz için alınan kararlara katkı sağlayan siz ortaklarımıza Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.
Kooperatifler mevzuatına göre; genel kurul kararlarının ortaklara duyurulma zorunluluğu olmamakla birlikte, bazı ortaklarımızın mazeretleri nedeniyle genel kurula iştirak edemedikleri, iştirak eden ortaklarımızın ise, alınan kararları tekrar hatırlamaları hususları göz önünde tutularak, genel kurulumuzda alınan kararların ortaklarımıza duyurulması yönetim kurulumuzca uygun görülmüştür.
2019 ve 2020 yıllarına ait yönetim kurulu yıllık çalışma raporları, denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir-gider farkı hesapları okunduktan sonra müzakereye açılmış ve müzakereyi müteakip raporlar oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
08/09/2020 tarihli yazımızda Tazminat ödemeleri için talep edilen 400TL avans bütçesi genel kurulda onaylanmıştır. Henüz ödemesini yapmamış üyelerimizin bu ödemeyi 31/01/2022 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.
Yönetim ve Denetim kuruluna mevcut Yönetim ve Denetim kurulu tekrar seçilmiştir. (Yönetim Kurulu sayısı 3’e düşürülmüştür)
Yönetim kurulumuza göstermiş olduğunuz güvenden dolayı hepinize teşekkür eder, genel kurulumuza iştirak eden ve etmeyen bütün ortaklarımıza saygılarımızı sunarız.
Artık tasfiye sürecine başlayan ATA 2 de yönetim kurulu aynı zamanda tasfiye işlerini de yürütmektedir. Kendilerine Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
www.cengelkoygazetesi.com https://twitter.com/home
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.