
ATA 2 GENEL KURULU YAPILDI...
7 Kasım günü Tasfiye halinde Ata 2 yapı kooperatifi genel kurulu 2019 ve 2020 genel kurulları bileşik olarak yapıldı.
ATA 2 GENEL KURULU YAPILDI...
7 Kasım günü Tasfiye halinde Ata 2 yapı kooperatifi genel kurulu 2019 ve 2020 genel kurulları bileşik olarak yapıldı.
Salgın şartlarına göre 700 ü aşkın bir katılımla toplantı açıldı ve iki yıla ait faaliyet raporları ve denetim raporları okundu. Maddeler görüşlere açıldı değerlendirmeler yapıldı ve yönetim denetim kurulları çoğunlukla ibra edildiler.
Gündeminde seçim olan genel kurula iki liste katıldı var olan yönetimin listesi Ahmet Gülaydın Halide Altınsaban Ali Erdoğan büyük oy farkı ile kazandı.
Ata 2 Yönetim Kurulu adına Başkan Ahmet Gülaydın gazetemize şu açıklamada bulundu.
Kooperatifimizin 2019 ve 2020 yıllarına ait olağan genel kurul toplantısı 07.11.2021 tarihinde, Pazar günü, 386 ortağımızın asaleten, 333 ortağımızın da vekâleten olmak üzere toplam 719 ortağımızın iştiraki ile gerçekleştirilmiştir.
Öncelikle zaman ayırarak genel kurulumuza iştirak eden ve kooperatifimiz için alınan kararlara katkı sağlayan siz ortaklarımıza Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.
Kooperatifler mevzuatına göre; genel kurul kararlarının ortaklara duyurulma zorunluluğu olmamakla birlikte, bazı ortaklarımızın mazeretleri nedeniyle genel kurula iştirak edemedikleri, iştirak eden ortaklarımızın ise, alınan kararları tekrar hatırlamaları hususları göz önünde tutularak, genel kurulumuzda alınan kararların ortaklarımıza duyurulması yönetim kurulumuzca uygun görülmüştür.
2019 ve 2020 yıllarına ait yönetim kurulu yıllık çalışma raporları, denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir-gider farkı hesapları okunduktan sonra müzakereye açılmış ve müzakereyi müteakip raporlar oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
08/09/2020 tarihli yazımızda Tazminat ödemeleri için talep edilen 400TL avans bütçesi genel kurulda onaylanmıştır. Henüz ödemesini yapmamış üyelerimizin bu ödemeyi 31/01/2022 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.
Yönetim ve Denetim kuruluna mevcut Yönetim ve Denetim kurulu tekrar seçilmiştir. (Yönetim Kurulu sayısı 3’e düşürülmüştür)
Yönetim kurulumuza göstermiş olduğunuz güvenden dolayı hepinize teşekkür eder, genel kurulumuza iştirak eden ve etmeyen bütün ortaklarımıza saygılarımızı sunarız.
Artık tasfiye sürecine başlayan ATA 2 de yönetim kurulu aynı zamanda tasfiye işlerini de yürütmektedir. Kendilerine Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz.
www.cengelkoygazetesi.com https://twitter.com/home
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu





