ÇENGELKÖYSPOR YENİDEN...

ÇENGELKÖYSPOR YENİDEN...

Tarih 01 Kasım 2021, 12:30 YazdırBu haberi yazdır

2021-2022 Futbol sezonunda Çengelköyspor Süper Amatör Ligde 11 takımın yer aldığı 8.grupta bir üst lige çıkmak için mücadele edecek.

ÇENGELKÖYSPOR YENİDEN...


2021-2022 Futbol sezonunda Çengelköyspor Süper Amatör Ligde 11 takımın yer aldığı 8.grupta bir üst lige çıkmak için mücadele edecek.



Çok kısıtlı bir zaman diliminde Yavuz Canikli Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu Çengelköysporun liglere katılmasını sağladı.



Öncelikle Metin Ersan Hoca ile anlaşıldı yardımcıları Musa Devrim ve Murat Çelik kolları sıvadı beraberce önce genç takımdan gelenler ile çalışmalar başları ardından takıma eklenebilecek oyuncular ile sık sık antrenmanlar yapıldı eksik oyuncular belirlendi kademelere oyuncular bakıldı denendi ve işe yarayabilecek oyuncular ile ilk maça çıkacak kadro oluşturuldu.

31.Ekim Pazar günü ilk maça çıkıldı rakip Ayazağaspor idi. Bol göllü karşılaşmada gollerimizi Ziya Günay ve Mahsun Kılıç atarak sahadan bir puan ile ayrılmamızı sağladılar kalecimiz de göz doldurdu. Zaman içerisinde uyum ve konsantrasyonun artırılarak takımın başarılı olabileceği fikri izleyenlerde gelişti.


Oyuncularımız elinden geleni sahaya gerçek bir amatör ruh ile ortaya koydular özlediğimiz istek arzuyu oyuncularımızda gördük umarız başarı grafikleri de bu istekleri ile paralel gelişecek ve güzel bir sezon geçireceğiz. Hepsine sağlıklı sıhhatli ve başarılı bir lig diliyoruz.


Bu zor şartlarda kulübün tüm eksikliklerini tamamlayan yönetici arkadaşlarımızı tebrik etmeden geçemeyeceğim. Hiçlikten yokluktan bir kulüp oluşturuluyor o yüzden yeniden Çengelköyspor diyor yöneticiler ben de katılıyorum bu düşünceye.


Ayazağa takımı taraftarlarının deplasman yasağı olduğu halde maça gelip bir de olay çıkarmaları hiç hoş olmadı bizim de genç taraftarlarımızdan beklentimiz ne şartlar altında olursa olsun kulübün ceza almasını sağlayacak hareketlerden sakınmalarıdır. Başarı kaliteli tezahürat ile gelir küfürle değil.


Maç öncesi tesislerde sezonun kazasız belasız ve başarılı geçmesi için kurban kesildi yöneticiler ile oyuncular bir ayaya geldi oradan Beylerbeyi’ne stada geçildi


Önümüzde ki maçlarda desteğinizi bekliyor ve hak ediyor kulübümüz.

 

 

Çengelköy ? Ayazağa maç kadromuz?

1             SAMET YILDIRIM             

2             YUSUF FETVACI               

3             BERKAY BUĞRA GÜNEŞ

4             CEM ALİ YILMAZ              

5             FUAT ATEŞ         

6             SEMİH KOÇ        

7             OĞUZ ALP ABALI             

8             ZİYA GÜNAY      

9             MAHSUN KILIÇ 

10           EMRAH KARABUL           

11           HAKAN ULUTAŞ              

YEDEKLER

12           EMRE CAN KILINÇ          

13           BERK DELİÇ        

14           SERDAR DANYILDIZ       

15           KEREM ERSAN  

16           METİN AKIN ÇEVİKKAN               

17           SELAHATTİN AYDIN       

18           EMRE KAFADAR              

19           MUHAMMET ERTAŞ       

20           AHMET EMİN İLME         

21           YUSUF ÇİÇEK

www.cengelkoygazetesi.com

Bu haber 782 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER