
ÇENGELKÖY İSKELE GÖZBEBEĞİMİZ...
Çengelköy’ü ziyaret edenlerin fotoğraf çekmek için biraz oturup dinlendikleri harika bir köşemiz Çengelköy iskelesi.
ÇENGELKÖY İSKELESİ GÖZBEBEĞİMİZ...
Başlığımız Çengelköy iskelesi gözbebeğimiz Çengelköy’e indiğimizde şöyle bir yürüyüp hava aldığımız köprüyü boydan boya izlediğimiz kimiz zaman güneşin batışını izlediğimiz yer burası.
Çengelköy ün geçmişine tanıklık edenlerin plaj olarak kullandıkları yer şimdilerde balıkçı teknelerinin dizi dizi dizildiği Jokey kulübünün sahili işgalinin de bitmesiyle kıyının açıldığı güzel bir yer oldu.
Çengelköy’ü ziyaret edenlerin fotoğraf çekmek için biraz oturup dinlendikleri harika bir köşemiz Çengelköy iskele.
Sizin de gözünüze çarpıyordur bakımsızlık Üsküdar ın İstanbul un pek çok yerinde ki gibi. Bizim uyarımız şudur artık ilçe belediyesi mi olur büyükşehir mi olur bir el atsınlar şuraya orjinalliğini doğallığını bozmadan iskelemizi yenileseler sağlamlaştırsalar ne güzel olur değilmi ?
Geçen ay Eylül sayımızda Beylerbeyi kayıkçı korunağının yanındaki korkulukların yenilenmesi haberini yaptık ve ses getirdik. Umarız yetkililer Çengelköy den yükselen bu sesimize bir aksi seda verirler ve iskelemizi yenileyerek o bölgenin molozdan pislikten temizlenmesini sağlarlar.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı




