
GELECEK PARTİSİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI ÇOK KISA SÜREDE 500 üncü ÜYESİNE ROZETİ TAKTI...
İstanbul Kongresini büyük bir coşku ile gerçekleştiren Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
GELECEK PARTİSİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI ÇOK KISA SÜREDE 500 üncü ÜYESİNE ROZETİ TAKTI...
İstanbul Kongresini büyük bir coşku ile gerçekleştiren Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
8 Eylül Salı gecesi Üsküdar ilçe Başkanı Ramazan Bulum ve teşkilatını ziyaret eden İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, coşkulu İstanbul kongresinden sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na vermiş olduğu söz gereği 34 günde 34.000 üye kampanyasına ilişkin son durum hakkında bilgi verdi.
Başkan Şahin, daha şimdiden beklentilerinin üzerinde bir hızda üye sayısının 20.000 bandına geldiğini ve bu hızla devam ederse 34 üncü gün gelmeden 34 Bin Üyeye ulaşacaklarını ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na verilen sözün gereğini yerine getirmiş olacaklarını belirtti.
Bu kapsamda çok kısa süre önce kurulan Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın 500 üncü üyesine rozet takarak tebrik eden Şahin ilçe teşkilatının başarılı ve gayretli çalışmalarını tebrik ederken üye sayısının kampanyanın hedeflediği rakamdan çok daha fazla olacağını ifade ederek “İstanbulumuzun, Milletimizin, hem Gelecek Partimize hemde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu etmiştir. Gelecek Partisi olarak bizler aşkla samimiyetle Ülkemiz ve Milletimiz için çalışmalara devam edeceğiz “ dedi.
Ziyaretten memnun olan Üsküdar İlçe Başkanı Ramazan Bulum, İl Başkanı İsa Mesih Şahin’e teşekkür ederek “başta Genel Başkanımız olmak üzere İl Başkanımızı Üsküdar ilçe teşkilatı olarak mahcup etmeyecek, gerek üye çalışmaları gerekse de saha çalışmalarımız da Üsküdarlılar ile tüm gayretlerimizi ortaya koyacağız” diye belirtti.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı




