
BEY KUAFÖR ÖNLEMLERİNİ ALDI...


1.sınıf dezenfektanlı malzemeler kullanıyoruz , tüm ürünlerimiz tek kullanımlık. Randevü sistemi ile müşteri kabulü yapıyoruz maksimum önlem minimum risk ile çalışılıyoruz.
BEY KUAFÖR ÖNLEMLERİNİ ALDI...
Klinik standartlarda ultraviyole cihazları alıp müşterilerinin hizmetine alan BEY kuaför salonu işletmecisi ve bölgemizin eski erkek berberlerinden Yaşar Kartal’a bir ziyaret yaptık ve bu süreçte ne önlemler aldığını kendisinden öğrendik.
Berber ve kuaförlerin Kovid 19 kısıtlamaları çerçevesinde yeniden açılması ile beraber diğer meslektaşlarım gibi bende bakanlık kurallarına göre önlemlerimi aldım ve işletmemi yüksek seviyeli hijyen kuralları için tüm önlemlerimi aldım.
Bunlar neler mi ?
1.sınıf dezenfektanlı malzemeler kullanıyoruz , tüm ürünlerimiz tek kullanımlık. Randevü sistemi ile müşteri kabulü yapıyoruz maksimum önlem minimum risk ile çalışılıyoruz. Strelilizasyon kutularında malzemelerimiz ultraviyole ışınları ile mikrop virüsten arındırılıyor. Sık sık zemin ve tezgah temizliği yapıp işletmemizi malzemelerimiz gibi temiz tutuyoruz.
Zaten tüm kuaför esnafı gibi bizde tıbbi maske ile çalışıyoruz kendi şahsi temizliğimize de en üst seviyede dikkat ediyoruz.
Gerçekten hem kendinizin hem de çocuklarınızın sağlığı için her türlü hijyen önlemi alınmış gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir kuaför, BEY ERKEK KUAFÖRÜ.
Açıldığı günden bu yana kalitesinden ve titizliğinden ödün vermeden çalışan mekan sahibi YAŞAR KARTAL’ a hem gazeteci hemde çengelköy sakini olarak teşekkür ediyorum.
0535 733 35 73 Güzeltepe Mah. Namazgah Caddesi No; 49 A3
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.