
BAĞIMSIZ ADAY İHSAN BALTACI “ÜSKÜDARI ÜSKÜDAR HALKI İLE YÖNETECEĞİZ”
BAĞIMSIZ VE ENGELLİ ÜSKÜDAR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İHSAN BALTACI Kuzguncuk’da adaylık açıklaması yaptı.
BAĞIMSIZ ADAY İHSAN BALTACI “ÜSKÜDARI ÜSKÜDAR HALKI İLE YÖNETEĞİZ”
BAĞIMSIZ VE ENGELLİ ÜSKÜDAR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İHSAN BALTACI Kuzguncuk’da adaylık açıklaması yaptı.
Gazetemize neden aday olduğunu ve neler yapacağını bir bir anlatan İhsan Baltacı tüm Üsküdar seçmenlerine seslenmek istedi ve duygularını düşüncelerini paylaştı.
BAĞIMSIZ VE ENGELLİ ÜSKÜDAR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İHSAN BALTACI 1969 Yılında Kastamonu ili İnebolu ilçesinde dünyaya geldi.
Aynı yıl İstanbul ili Üsküdar ilçesi Kuzguncuk Mahallesine ailesi ile birlikte yerleşti. Çocukluğu ve gençlik yılları bu mahallede geçti.
1989 Yılında siyasete atıldı aynı yıl denizci olarak askere gitti. Askerlik dönüşü siyasete devam etti.Hayatı boyunca birçok dernekte görev aldı.
1999 yılında İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde göreve başladı. 2005 yılında Başbakanlıkta 5 Yıl görev aldı. Daha sonra İ.B.B’deki görevine döndü ve 6 Yıl Ulaşım Daire Başkanlığında görevine devam etti. 2007 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 2017 yılında sağlık nedenlerinden dolayı emekli oldu, 2018 yılında ilk olarak Ak Parti Üsküdar ilçe Başkanlığına aday oldu, daha sonra yine Ak Partiden Milletvekili Seçimlerinde 1.Bölge Aday Adayı oldu ve en son Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı oldu, 30 yıllık Bir Siyasetçi ve Politikacı olarak birçok siyasi partide görev aldı.
Ak Parti Üst Düzey Yetkilileri partilerine başvuran adaylara gerekli ilgi ve alakayı, engelli dahi olsa göstermedikleri için Üsküdar İlçesinden BAĞIMSIZ aday olmaya karar verdi.
27/08/1969 doğum tarihli evli ve 2 çocuk babası;
İhsan BALTACI % 58 ENGELLİ BAĞIMSIZ ADAYINIZ
HER AY ÇEKİLİŞLE HAC ZAMANI ÇEKİLİŞİ KAZANAN KİŞİLERİ HACCA YOLLAYACAĞIZ
ÜSKÜDAR'I DAHA MODERN, YAŞANABİLİR VE ÇAĞDAŞ BİR İLÇE YAPACAĞIZ
ÜSKÜDAR'DA ESKİ MAHALLERDEKİ ZAMAN AŞIMINA UĞRAMIŞ EVLERİDE DEPREME KARŞI BELEDİYENİN ELİNDEN GELEBİLECEK TÜM YARDIMLARI YAPACAĞIZ
İSTEK ÜSKÜDAR HALKINDAN PROJELENDİRMEK VE YAPMAK BİZDEN
ÜSKÜDAR HER İLDEN MECLİS ÜYELERİNE KAVUŞACAK VE HER MAHALLEDEN BİR MECLİS ÜYESİ OLACAK NÜFUS ÇOĞUNLUĞU HANGİ İLDEN İSE
ÜSKÜDAR’IN GELİRİNİ TEKRAR HALKA HİZMET OLARAK DÖNÜŞTÜRECEĞİZ MERAK ETMEYİN ÜSKÜDAR EMİN ELLERDE OLACAK
VERGİ DAİRESİNİ TEKRAR ÜSKÜDARA GETİRECEĞİZ VERGİ MÜKELLEFLERİ RAHAT ETSİN DİYE
ÜSKÜDAR GENÇLİĞİNİ ÜSKÜDAR’DA BARINACAKLARI VE EĞLENECEKLERİ MERKEZLER KURACAĞIZ
HER AY ÜSKÜDAR HALKINI KURA İLE UMRE ZİYARETİ YAPTIRACAĞIZ
ÜSKÜDARLI GENÇLERİ HEP BİRLİKTE BONZAİ VE UYUŞTURUCUDAN KURTARACAĞIZ
ÜSKÜDAR EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLACAK
ÜSKÜDAR ÇEVRE VE HAYVAN DOSTU MERKEZİ OLACAK
HER MAHALLEYE TÜM YAŞ GRUPLARI İÇİN SPOR TESİSLERİ YAPILACAK
HER AY BİR MAHALLEDE TÜM MAHALLE HALKI İLE TOPLANTI YAPILACAK
BAŞKAN HER GÜN BİR MAHALLEDE GÜNÜNÜ GEÇİRECEK O MAHALLENİN SORUNLARINI YERİNDE TESPİT EDECEK
DAHA YEŞİL BİR ÜSKÜDAR
ENGELSİZ BİR ÜSKÜDAR
EMEKLİLER İÇİN HER MAHALLEYE İKİNCİ BAHAR KAHVESİ
ÜSKÜDARI ÜSKÜDAR HALKI İLE YÖNETECEĞİZ
SANATÇI EMİR CAN İĞREK, ÜSKÜDAR TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Emir Can İğrek, Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençlerle bir araya geldi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.




