
Huzur içinde Yat Nejat Ağbi...


24.Şubat günü Muvaffak Nejat Öztürk sevenlerinin yoğun bir şekilde doldurduğu Çengelköy Kerime Hatun Camiinde yapılan cenaze töreni sonrası Çengelköy mezarlığına defnedildi.
Huzur içinde Yat Nejat Ağbi...
24.Şubat günü Muvaffak Nejat Öztürk sevenlerinin yoğun bir şekilde doldurduğu Çengelköy Kerime Hatun Camiinde yapılan cenaze töreni sonrası Çengelköy mezarlığına defnedildi.
Çengelköy Musiki cemiyetinin kurucusu şefi bestekar müzisyen Muvaffak Nejat Öztürk 11.Kasım günü korosu ile yaptığı son konserde bestelediği şarkıları seslendirip gönülleri kazanmıştı. Türk sanat müziğini ciddiye alan sahne ciddiyeti olan sevilen bir sanatçıydı.
Nereden bilecektik ki son konser son şarkılarmış. Sanatçılar vefat eder ama sesler besteler şarkılar söylendikçe onlar anılırlar. Hele hele onun gibi saygılı hoşsohbetli birisi asla unutulmaz. Huzur içinde yat Çengelköy’ün yakışıklısı Nejat ağbi.
İstanbul kar içindeydi hava soğuktu ama sevenleri bir an olsun onu cenazesinde yalnız bırakmadı, eşinin ailesinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Allah rahmet eylesin?
İnsan haber yazarken ağlar mı ? Seni unutmayacağız?
Muvaffak Nejat Öztürk Kimdir ?
1955 Çengelköy doğumlu, Üsküdar Musiki Cemiyeti, İstanbul Belediye Konservatuvarı kökenli Emin Ongan, Melahat Pars, Amir Ateş, Fahrettin Erkinsoy, Kanuni İsmail Hakkı Üstünkaya, Kanuni İsmail Şençalar gibi büyük ustaların rahle-i tedrisinden geçmiş, 33 yıl Devlet Memuriyeti yapmış, 1994 de emekli olmuş, 37 yıldır Nil Alev Öztürk hanımefendi ile evli, biri kız, biri erkek 2 evlat sahibi bir baba. Türk Musikisi sevdalısı, Musiki konusunda hassas bozulmaya karşı ve doğru öğrenilmesi için çaba harcayan birisidir.
Çengelköy Musiki Cemiyetinde yetişen öğrencileri sayamayacağımız kadar çok, bunun yanında TRT repertuarına giren girmeyen pek çok bestesi bulunmakta.
Muvaffak Nejat Öztürk -çengelköy musiki cemiyeti
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.