
15 Ekim Bayrak Töreni Final Okullarındaydı


15 Ekim 2018 Pazartesi sabahı yapılan Bayrak törenine katılan ilçe yöneticileri öğrenciler ve öğretmenlerle beraber yeni binanın açılış kurdelesini de kestiler
15 Ekim Bayrak Töreni Final Okullarındaydı
Özel Çengelköy Final Okulları Çengelköy şubesinde yapılan bayrak törenine Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, belediye Meclis başkan vekili Esat Kalay ve şube müdürleri katıldılar.
Üsküdar Kaymakamı Sefa Demiryürek “Okullarımız yakın bir zamanda ikili eğitime geçecekler buna en yakın aday da Üsküdar dır burada görev yapmaktan memnunum hepinize başarılar dilerim “dedi.
Hilmi Türkmen “Geleneksel hale getirdiğimiz pazartesi bayrak törenlerine istekle şevkle katılıyoruz. Hepinize iyi dersler, yaşamınızda başarılar dilerim dedi.”
15 Ekim 2018 Pazartesi sabahı yapılan Bayrak törenine katılan ilçe yöneticileri öğrenciler ve öğretmenlerle beraber yeni binanın açılış kurdelesini de kestiler. Yapılan konuşmalardan sonra sınıfları da ziyaret eden yöneticiler öğrencilere başarılar dilediler. Kurucu Okul yöneticileri Fazlı Kazmaz , Ertuğ Ertaş Sinan Bülbül ile sohbet yapıldı Çengelköy’e yaptıkları bu yatırımdan dolayı memnuniyet dile getirildi.
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.