
Beylerbeyi Trafiğine Kesin çözüm.
Üsküdar-Beykoz ve Boğaziçi Köprüsüne bağlantı yolunu kesintisiz hale getirecek Beylerbeyi Kavşağında incelemelerde bulunan Başkan Topbaş, Mart ayı sonunda açılacak kavşak trafiğin kesintisiz akmasını sağlayarak sabah ve akşam oluşan trafiği ortadan kaldıracak dedi.
Beylerbeyi'nde yıllardır süren köprü çilesi bitecek. Kadir Topbaş daha sonra, kavşağın alt yapı çalışmalarını inceledi ve burada görev yapan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Projelendirilen yollar ile bölgedeki trafik yoğunluğu çözülecek, gereksiz beklemeler ortadan kalkacak, bölge trafiği daha konforlu ve güvenli hale gelecek. 2x2 haline getirilen Beylerbeyi – Boğaziçi Köprüsü yolunun akımının sürekliliği sağlanarak, proje kapsamında yapılacak altgeçit ile Üsküdar - Beykoz akımı, kesintisiz olarak işleyecek. Beylerbeyi Sarayı önünde projelendirilen dönel kavşak ile U dönüşleri sağlanacak.Proje kapsamında gerekli yerlere istinat duvarları, yaya merdivenleri ve yeşil alanlar yapılarak, çevre ile uyumu sağlanmış olacak. Kavşak bölgesindeki yayaların daha güvenli geçişini sağlamak için yapılacak olan iki adet yaya alt geçidi engelli vatandaşların kullanabileceği standartlarda. Böylece Sahil yolundan metrobüse ve tam ters istikamette giden yaya hareketlerinin de güvenli ve konforlu bir şekilde devamlılıkları sağlanmış olacak. Proje ile Üsküdar tünelden çıkan otobüsler için standart durak cepleri oluşturularak toplu taşıma araçlarının sebep olduğu duraklamaların önüne geçilecek. Geçtiğimiz Kasın ayında başlayan ve Mart 2011’de bitmesi öngörülen Beylerbeyi Kavşak ve bağlantı yolları projesi hayata geçirildiğinde, Beykoz-Üsküdar, Üsküdar-Beykoz istikametinde bu noktada kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.
CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ'NDE YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR HEYECAN

Cide Soğuksu Derneği 15. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir katılım ve samimi bir dayanışma ruhuyla gerçekleşti.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Göreve Başladı

Üsküdar Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçiminde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Dündar Ziya Gültekin, kullanılan 42 oyun 23’ünü alarak Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçildi.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.




