ÜSKÜDAR'DA TÜM ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU
18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle Çanakkale Zaferi, 15 Temmuz ve Afrin şehitleri 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi’nde düzenlenen programla anıldı.
ÜSKÜDAR'DA TÜM ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU
18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle Çanakkale Zaferi, 15 Temmuz ve Afrin şehitleri 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi’nde düzenlenen programla anıldı.
Üsküdar Belediyesi çalışanlarından avukat ve hafız olan Ahmet Saygı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Cumhuriyet Bilgi Evi öğrencisi Melike Arslan’ın okuduğu şiir ile devam etti.
Programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sevgili gençler bugün bizim için çok anlamlı ve özel bir gün. Bundan tam 103 yıl önce 18 Mart 1915’te çetin bir mücadele ile dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı yazıldı. Çanakkale Zaferi ve ardından 18 Mart 2018 Afrin Zaferi, hepimize kutlu olsun. Bugünleri bizlere bahşeden, bugünlere ulaşmamıza vesile kılan Allah’a hamd ediyoruz. Bir zafer gününde, bir şehitleri anma gününde yeni bir zafer. Ne kadar şükür etsek azdır. Bugün çok anlamlı bir yerde sizlerle beraberiz. Gazi Çengelköy’ümüzün 15 Temmuz Şehitler Çeşmesi’nin gölgesindeyiz. Hatırlarsanız bu çeşmenin açılış günü yaptığımız konuşmada aynen şöyle demiştik, ‘Allah’ın izni ile inşallah bu güzel çeşmeden kıyamete kadar şehitlerimizin ruhuna Fatihalar akacak.’ İşte 18 Mart gibi bizim millet olarak hiç unutamayacağımız bir günde Çanakkale’den 15 Temmuz’a, 15 Temmuz’dan 18 Mart Afrin Zaferine kadar bütün şehirlerimizin ruhlarına birer Fatiha okumak üzere bir aradayız. Bu güzel gün dolayısıyla sizler bu anlamlı buluşmaya teşrif ettiniz, her birinize teşekkür ediyorum,” dedi.
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.
KURTULUŞUMUZ YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Yenilenebilir enerjide tarihi zirve: Güneş ve rüzgar yükselişte
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak’tan Yerli ve Milli Tiyatro Vurgusu

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hüseyin Çakmak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerli ve milli tiyatronun önemine dikkat çekti.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYON

Son 3 sezondur semtimizin parlayan yıldızı olan, semtimiz halkının kurduğu Küçüksu Rasathane Spor Kulübü çok büyük bir başarıya daha imza atarak İstanbul Süper Amatör ligine yükseldi.
DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ÇÖP ATMAYALIM

Bölgemizde 30 dan fazla site var bunların en büyüğü benim de yaşadığım ATA 2 sitesi sitemizde yaşam başladığından beri çöp konteynerleri var.
AK PARTİ ÜSKÜDAR STK LARLA İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı iftar programı, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini, STK’ları ve kanaat önderlerini aynı sofrada buluşturdu.





