Altınköy Başkanı Osman Uğur “Kentsel dönüşüm kararını sizler vereceksiniz”dedi


Altınköy Sitesi 20 Aralık günü yönetim kurulunun aldığı karar gereği 18.Şubat Pazar günü Kral Düğün Salonunda saat 13.00 de yıllık olağan genel kurulunu çoğunluğun sağlanması ile ya
Altınköy Başkanı Osman Uğur “Kentsel dönüşüm kararını sizler vereceksiniz”dedi
Altınköy Sitesi 20 Aralık günü yönetim kurulunun aldığı karar gereği 18.Şubat Pazar günü Kral Düğün Salonunda saat 13.00 de yıllık olağan genel kurulunu çoğunluğun sağlanması ile yaptı.
Önce Başkanlık divanı seçildi Kazım Koçana ve ekibi oy birliği ile seçildi. Toplantı tutanaklarını imzalama yetkisini aldıktan sonra tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu istiklal marşı okundu.
Gündem maddelerine göre faaliyet raporunu Başkan Osman Uğur okudu geçen dönem boyunca yapılan işleri anlattı ,denetleme kurulu raporunu ise Nemci Gündem okudu kayıtların usulüne uygun olduğunu belirtti.
Söz alan ortaklar faaliyetler hakkında fikirlerini söylediler yapılan açıklamalardan sonra raporlar oybirliği ile kabul edildi. Her iki kurul da oy birliği ile ibra edildiler.
Açılan davalar konusunda çalıştırılan güvenlik personelleri hakkında detaylı bilgi verildi ve konu hakkında avukat hanım ayrıca bilgi verdi. Çalışan personeli ancak bir kapıyı otomasyon yaparak azaltabildik denildi.
İmar konulu madde de başkan Osman Uğur “Geçen yıl ki kongremizde kentsel dönüşüm komisyonu kurmak için karar almıştık bunu gerçekleştirdik. Ekim ayından bu yana komisyon ve yönetim gelen dönüşüm önerilerini incelemek için defalarca bir araya geldi. Geçen yıl inşaat firmaları zorlandığı için iki büyük firmadan gelen yüzde 55 lehimize olmak üzere teklifi ciddiye alarak görüşmeler yaptık.
Biz yönetim olarak dönüşüm konusunda yetki istemiyoruz var olan komisyon gelen teklifleri değerlendirmeli ve gerekirse olağanüstü genel kurul düzenlenir ve kararı en yetkili kurum olan genel kurul verir. Kentsel dönüşüm kararını sizler vereceksiniz. dedi
Bu konuda ortak Resul Selimi önerilerini sunduğu gibi yönetim kurulu ileride aidat yükü altında ezilmemek için kooperatife dükkanlardan da pay verilmesi konusunun önemini hatırlattı. Pek çok üye görüşünü belirtti.
Yıllık tahmini bütçe görüşüldü aylık aidatın 155 tl mi yoksa üç güvenlik alarak 180 tl mi olacağı tartışıldı, ve 155 tl olmasına karar verildi.
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.